SamsungYleinen

Elisa toi myyntiin rajoitetun erän Samsung Galaxy S24 Ultran erikoisvärejä

Samsung Galaxy S24 Ultran erikoisvärit.

Samsungin uusin Galaxy S24 Ultra on ollut saatavilla yleisesti neljässä väriversiossa, jonka lisäksi puhelimesta on ollut tarjolla kolme erikoisversiota vain Samsungin oman verkkokaupan kautta. Nyt kaksi erikoisväriä on tullut tarjolle myös Elisalle.

Elisan mukaan Galaxy S24 Ultran erikoisvärejä on tarjolla rajoitettu erä. Myyntiin tuodut värit ovat vihreä Titanium Green sekä oranssi Titanium Orange. Näiden värien rinnalla on myös myynnissä perusvärit, jotka ovat Titanium Gray, Titanium Black, Titanium Violet ja Titanium Yellow.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Erikoisvärit ovat saatavilla ainoastaan suurimmilla muisteilla, eli 12 gigatavun RAM-muistilla sekä 1 teratavun tallennustilalla. Hinta on täysin sama kuin perusväreillä, eli 1719 euroa. Elisan asiakkaille puhelinta tarjotaan nyt kuitenkin 240 euron alennuksella, joten hinta laskee 1479 euroon.

Galaxy S24 Ultran erikoisväreihin voi tutustua Elisan verkkokaupasta tämän linkin takaa. Lisäksi SuomiMobiilin kattavan arvostelun voi lukea alapuolella olevasta linkistä.

LUE MYÖS: Arvostelussa Samsung Galaxy S24 Ultra – Ylivoimainen nyt tekoälyn kera

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänä vuonna Samsungin lippulaivapuhelimessa pääpaino on siirretty tekoälyyn, jonka luvataan olevan jotain oikeasti uutta. Galaxy AI -ominaisuudet tuovat mukanaan muutamia käteviä toimintoja helpottamaan käyttöä. Galaxy S24 Ultra on ulkoisesti kuin edeltäjänsä, mutta nyt käytössä on titaanirunko.

Galaxy S24 Ultra tarjoilee 6,8 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, Qualcommin uusimman Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy -järjestelmäpiirin sekä 5000 milliampeeritunnin akun. Takaosassa on neloiskamera, jonka kohokohtina ovat 200 megapikselin pääkamera sekä uusitut zoomauskyvykkyydet. Samsung on vienyt myös päivityslupausta parempaan suuntaan, sillä Galaxy S24 Ultran pitäisi päivittyä vielä vuonna 2031.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung