ElisaYleinen

Elisan 5G-verkko avautui Posiolle, Ylitorniolle ja Taivalkoskelle

Elisan logo

Elisan 5G-verkko on laajentunut Lapissa Posiolle ja Ylitorniolle sekä Pohjois-Pohjanmaalla Taivalkoskelle. Elisan kattava 5G-verkko on nyt saatavilla kaikkiaan 232 paikkakunnalla Suomessa.

Posiolla ja Ylitorniolla 5G-verkko palvelee ensimmäisenä kuntien keskustoissa. Taivalkoskella 5G kattaa muun muassa keskustan ja Marjamaan alueet. Entistä kyvykkäämpi mobiiliverkko hyödyttää sekä paikkakuntien asukkaita että läpikulkumatkalla olevia lomailijoita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Suomalaiset hoitavat entistä enemmän päivittäisiä asioita mobiiliverkossa. Puhelimella katsotaan suoratoistona sarjoja, kuunnellaan musiikkia ja soitetaan videopuheluita. Usein edellä mainittuja tehdään myös matkoilla, kun reissataan hiihtolomaksi tai pääsiäiseksi Lapin lomakohteisiin”, kertoo Juha Peltomäki, Elisan Pohjois-Suomen vt. aluejohtaja.

”Olemme laajentaneet 5G-verkkoa aktiivisesti myös suurimpien keskuksien ulkopuolella ja onkin mahtavaa, että nyt Elisan 5G palvelee jo 16 paikkakunnalla Lapissa. 5G-verkon avautuminen näkyy erityisesti sujuvuutena päivittäisessä netinkäytössä”, Peltomäki jatkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

5G-verkko mahdollistaa merkittävästi aiempaa nopeammat mobiiliyhteydet. 5G-verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen, jonka ansiosta käyttäjiä ja laitteita mahtuu verkkoon huomattavasti enemmän. Suomessa kapasiteetin tarve on erittäin suuri, sillä suomalaiset käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa.

Uusien 5G-alueiden sekä muiden Elisan 5G-paikkakuntien peittoalueet löytyvät Elisan sivuilta tämän linkin takaa.

LähdeElisan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa