ElisaYleinen

Elisan 5G-verkko laajenee Itä-Suomessa Juukaan, Luumäelle, Mäntyharjulle, Rautalammille ja Ruokolahdelle

Elisan logo

Useampi Itä-Suomen paikkakunta pääsee Elisan 5G-verkon piiriin, sillä Elisa on ilmoittanut verkon laajentumisesta. Verkko laajenee Juukaan, Luumäelle, Mäntyharjulle, Rautalammille ja Ruokolahdelle. Elisan 5G on nyt saatavilla yhteensä 207 paikkakunnalla Suomessa.

5G-verkko palvelee ensimmäisenä näiden kuntien keskustojen alueella. Mäntyharjulla 5G:n kuuluvuus yltää lisäksi myös Simunan, Poitin, Halla-ahon ja Uusikorven alueille. Entistä luotettavimmista ja nopeammista mobiiliyhteyksistä hyötyvät sekä alueen asukkaat että yrittäjät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Elisan 5G-verkko ulottuu nyt jo varsin moneen Itä-Suomen kuntaan ja kaikista suomalaisista yli 80 % asuu 5G-verkon alueella. Kokemuksemme mukaan asiakkaat ovat tyytyväisempiä uudemmissa ja nopeammissa verkoissa, kun näitä verrataan vähitellen poistuviin 3G- ja kupariyhteyksiin. 5G-verkko lisää digitaalisen arjen sujuvuutta ja on aiempia mobiiliverkon sukupolvia luotettavampi toiminnaltaan”, kertoo Elisan Itä-Suomen aluejohtaja Hanna Niiranen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

5G-verkko mahdollistaa merkittävästi aiempaa nopeammat mobiiliyhteydet. 5G-verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen, jonka ansiosta käyttäjiä ja laitteita mahtuu verkkoon huomattavasti enemmän. Suomessa kapasiteetin tarve on erittäin suuri, sillä suomalaiset käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa.

Uusien 5G-alueiden sekä muiden Elisan 5G-paikkakuntien peittoalueet löytyvät Elisan sivuilta tämän linkin takaa.

Lähde: Elisan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa