OnePlusYleinen

Myös OnePlus yhteistyöhön ilmastojärjestö Ecologin kanssa – vanhan puhelimen palautuksen yhteydessä istutetaan puu

Ilmastojärjestö Ecologi tuli mobiilimaailmassa tutuksi HMD Globalin tuodessa ympäristöystävällisen lähestymistavan osaksi Nokia-puhelimia. HMD Global istuttaa kymmeniä puita jokaista Nokia.com-sivuston kautta ostettua puhelinta kohden. Nyt myös kiinalaisen Oppon alaisuudessa toimiva OnePlus on ottanut HMD Globalilta oppia ja kertonut yhteistyöstään Ecologin kanssa.

OnePlus on aloittanut verkkokaupassaan uuden vaihtohyvitysohjelman, jonka kautta yritys tekee yhteistyötä ilmastojärjestö Ecologin kanssa. OnePlus istuttaa uuden puun jokaista vaihtohyvitysohjelman kautta kierrätettyä puhelinta kohden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus odottaa ohjelman kautta istuttavansa useita tuhansia puita vuodessa, kun asiakkaat vaihtavat vanhan puhelimensa uuteen OnePlussan malliin. Puut istutetaan sitomaan ilmakehän hiilidioksidipäästöjä Ecologin eri hankkeiden kautta ympäri maailmaa.

“OnePlus on tunnettu yhteisöllisyydestä, ja näin rohkaisemme yhteisömme jäseniä tekemään pieniä positiivisia tekoja ympäristön hyväksi”, OnePlus Euroopan strategiajohtaja Tuomas Lampen sanoo.

”Vaikka kulutuselektroniikan alalla on vielä paljon tehtävää ympäristönäkökulmasta, on hienoa nähdä OnePlussan ottavan tärkeitä askelia vähentääkseen ympäristövaikutuksia vaihtohyvitysohjelmansa kautta ja tukemalla metsänistutushankkeita. Ottaen huomioon OnePlussan valtavan kansainvälisen asiakaskunnan, toivomme OnePlussan toimivan positiivisena esimerkkinä myös muille alan yrityksille ja inspiroimalla kaikkia toimimaan ilmastonmuutosta vastaan”, kertoi Linda Adams, Ecologin kumppanuuspäällikkö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussan yhteistyö Ecologin kanssa on yksi osa yrityksen tekoja kohti kestävää kehitystä. OnePlus tuonut on osana Oppoa lisää ympäristönäkökulmaa tuotteidensa koko elinkaareen ja pyrkinyt kehittämään ratkaisuja ympäristöystävällisemmän toiminnan saavuttamiseksi. OnePlussan ja Oppon käyttöön ottamia toimenpiteitä puhelinten kierrättämisen lisäksi ovat muun muassa ekologisempi pakkaussuunnittelu ja muovin vähentäminen.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus