ElisaYleinen

Elisan 5G-verkko laajeni Taipalsaarelle

Elisan logo

Elisan 5G-verkko on avautunut Etelä-Karjalassa Taipalsaarelle. 5G-verkko on nyt saatavilla 217 paikkakunnalla ja Elisan mukaan Etelä-Karjalan asukkaista se tavoittaa jo puolet.

Taipalsaarella 5G-verkko on ensimmäisenä saatavilla Saimaanharjun alueella. Etelä-Karjalassa uuden sukupolven mobiiliverkon rakentaminen on edennyt vaiheittain ja nyt suurin osa maakunnan asukkaista on Elisan 5G-verkon piirissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Viime vuosien aikana monessa kodissa on saatettu huomata, että vanha yhteys ei enää riitä palvelemaan koko perheen tarpeita, kun samaan aikaan osallistutaan videoneuvotteluun, käytetään suoratoistopalveluja ja pelataan verkkopelejä. 5G on helpottanut erityisesti näiden kotitalouksien elämää, sillä 5G:n avulla voidaan toteuttaa kotiin kuituyhteyden kaltainen nopea laajakaista, josta riittää kapasiteettia useammalle käyttäjälle”, sanoo Hanna Niiranen, Elisan Itä-Suomen aluejohtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

5G-verkko mahdollistaa merkittävästi aiempaa nopeammat mobiiliyhteydet. 5G-verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen, jonka ansiosta käyttäjiä ja laitteita mahtuu verkkoon huomattavasti enemmän. Suomessa kapasiteetin tarve on erittäin suuri, sillä suomalaiset käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa.

Uusien 5G-alueiden sekä muiden Elisan 5G-paikkakuntien peittoalueet löytyvät Elisan sivuilta tämän linkin takaa.

LähdeElisan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa