AndroidHMDNokia

Ennennäkemätön video uusista Nokia-puhelimista paljastaa julkistamattoman kaksoiskameralla varustellun Nokian

Onko tässä Nokia 8 kaksoiskameralla?

Tunnettu vuotaja Evan Blass on jakanut Twitterissä videon HMD Globalin kehittämistä Nokia-puhelimista. Videolla esiintyy neljä Android-käyttöjärjestelmään perustuvaa puhelinta, joista ainakin kaksi on tunnistettavissa jo julkaistuiksi malleiksi. Videolla esiintyy ainakin siis Nokia 3 ja Nokia 5. Video on julkaistu Vimeo -videopalvelussa George Chevalier Lewis -käyttäjänimen alla ja Evan Blass kertoo videon lataajan työskennelleen vuosia Nokialla.

Videolla näkyy myös kaksi muuta puhelinta, jotka eivät vastaa ulkoisesti mitään jo julkaistua puhelinta. Nyt esiintyneet puhelimet voivat olla esimerkiksi huhutut Nokia 7 ja Nokia 8. Toinen tuntemattomista puhelimista näyttää muotoilultaan pitkälti Nokia 5 -puhelimelta, mutta siinä näyttäisi kuitenkin olevan myös kaksoiskamera, jota ei ainakaan vielä tähän mennessä ole löytynyt mistään Nokia-puhelimesta. Toinen tuntemattomista puhelimista vaikuttaisi kovasti Nokia 6:lta, mutta takaosasta löytyvä kameraosio ei ole samanlainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä ei ole varmaa tietoa videolla esiintyvistä puhelimista, mutta nähtävästi HMD Global on tulossa lähiaikoina paljastamaan uusia älypuhelimia, sillä Venäjällä on sertifioitu kolme vielä tuntematonta Nokia-puhelinta.

Nokia 8?, Nokia 7?, Nokia 5 ja Nokia 3

Lähde: Evan Blass

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android