AndroidOnePlusYleinen

Tässäkö on OnePlus 5 -puhelimen prototyyppi?

OnePlus 5:n prototyyppi

OnePlus 5 on mobiilimaailmassa tällä hetkellä varmasti yksi puhutuimmista aiheista, eikä suotta, sillä kyseinen puhelin julkaistaan huhujen mukaan jo ensi kuussa. OnePlus 5:stä odotetaan jälleen kerran huippuluokan ominaisuuksilla varusteltua puhelinta, mutta nähtävästi laitteen hintalappu tulee olemaan huomattavasti korkeampi kuin aikaisemmilla OnePlus-puhelimilla.

Android Authority on saanut omalta lähteeltään käsiinsä kuvan, jossa väitetään komeilevan OnePlus 5 -puhelimen prototyyppi. Prototyypin kuitenkin kerrotaan olevan jo ”vanhentunut”, koska se ei todennäköisesti tule vastaamaan markkinoille saapuvaa versiota, ainakaan kokonaisuudessaan. Kuvan perusteella voidaan huomata, että OnePlus on ainakin suunnitellut tulevaan puhelimeensa kaksoiskameraa, joka on nouseva trendi älypuhelimien markkinoilla. Kuvan perusteella laitteen muotoilu tulee saamaan vain pieniä muutoksia verrattuna OnePlus 3T -malliin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 5 -puhelimeen odotetaan huhuissa tuoretta Snapdragon 835 -järjestelmäpiiriä sekä tuttua 5,5 tuuman näyttöä, joka tosin olisi tänä vuonna QHD-tasoinen (2560 x 1440). OnePlus 5:n uskotaan ottavan oppia myös muista lippulaivapuhelimista ohuilla näytön kehyksillään.

OnePlus on tunnettu aina halvoista lippulaivapuhelimistaan, mutta Android Authorityn lähteen mukaan nyt OnePlus 5 -puhelimen kohdalla olisi luvassa tuntuva hinnankorotus. Viime vuoden OnePlus 3T -puhelinta myydään 440-480 euron tuntumassa, mutta OnePlus 5 -puhelimen hinnan kerrotaan mahdollisesti nousevan jopa 650 dollariin. Syynä suurelle hinnankorotukselle kerrotaan olevan se, että OnePlus tulee käyttämään uutuuspuhelimessaan huomattavasti kalliimpia komponentteja.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android