HMDNokia

Kolme tuntematonta Nokia-puhelinta paljastui Venäjällä

Nokia 9 konsepti

Nokian tuotemerkillä myytävistä puhelimista huolehtii nykyisin suomalainen HMD Global Oy, joka julkaisi ensimmäiset älypuhelimensa maailmanlaajuisesti helmikuussa. Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6 ovat pian saapumassa myös myyntiin, mutta samalla julkaistu, vuoteen 2017 päivitetty Nokia 3310 on nyt kuitenkin jo rantautunut myyntiin.

HMD Global näyttää kuitenkin jo valmistelevan tulevien puhelimien julkaisua, sillä nyt kolme täysin tuntematonta Nokia-puhelinta on saanut sertifikaatin Venäjällä. Uusimpien sertifikaatin saaneiden puhelinmallien joukosta löytyy aikaisemmin julkaistuja älypuhelimia sekä ainakin kolme julkistamatonta Nokia-puhelinta. Tuntemattomien laitteiden mallinumerot ovat TA-1013/TA-1040, TA-1007/TA-1029 sekä TA-1005. Kyseisistä mallinumeroista ei löydy mistään muualta tietoa, jonka takia niiden voidaan olettaa kuuluvan täysin uusille Nokia-laitteille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Globalilta on huhuttu useaan otteeseen muun muassa Nokia 7- ja Nokia 8 -puhelimia, joiden sydämenä toimisi Snapdragon 660 -järjestelmäpiiri. Myös Nokia 9 -puhelimesta on huhuttu, mutta toistaiseksi mikään ei kuitenkaan ole varmaan. On kuitenkin mahdollista, että nyt paljastuneet mallinumerot kuuluvat kalliimmille Nokia-laitteille. Viimeksi helmikuun alussa sertifikaatin Venäjällä sai Nokia 3, Nokia 5 ja Nokia 6, puhelimet julkaistiin myös saman kuukauden aikana.

LähdeMobiltelefon.ru

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD