HuaweiYleinen

Ensi viikolla esiteltävät Huawei Nova 2 ja Nova 2 Plus paljastuivat tuoreesta vuotokuvasta

Huawei on valmistautumassa esittelemään Kiinassa jälleen kaksi uutta älypuhelinta. Viime viikolla Huawei ilmoitti esittelevänsä Nova 2 ja Nova 2 Plus -puhelimet 26. toukokuuta. Kiinassa on nyt kuitenkin vuotanut kuva, josta vahvistuu tulevien puhelimien nimet sekä värivalikoima.

Vuotaneen kuvan perusteella uudet Nova 2 -puhelimet tulisivat saataville ainakin sinisenä, vaaleanpunaisena sekä vihreänä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Nova 2 -malliin odotetaan 5,1 tuuman näyttöä, kun taas Nova 2 Plus -malliin suurempaa 5,5 tuuman näyttöä. Näytön koot pysyisivät siis samoina kuin viime vuoden malleissa. Huomattavin ominaisuus molemmissa nyt vuotaneissa puhelimissa on kaksoiskamera. Viime vuonna julkaistuissa Nova-puhelimissa oli vain yksi kamera, mutta nyt uusien mallien myötä Huawei todennäköisesti tulee käyttämään useista muista Huawei-puhelimista tuttua kaksoiskameraratkaisua. Etukameroiden huhutaan olevan jopa 20 megapikseliä.

Muotoilun osalta Nova 2 ja Nova 2 Plus näyttävät saavan vaikutteita reilusti Applen iPhone 7:lta. Kuvien perusteella molemmissa versioissa on myös sormenjälkilukija laitteen takana. Nova 2 -puhelimien sisällä odotetaan hyrräävän Huawein oma Kirin 660 -järjestelmäpiiri. Toistaiseksi ei ole tiedossa tarkempia tietoja puhelimien ominaisuuksista.

Lähde: Weibo.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei