OnePlusYleinen

Ensi viikolla julkaistava OnePlus 7 Pro sai HDR10+ -sertifikaatin

OnePlus 7 Pro Nebula Blue -värissä.

Kiinalainen OnePlus julkaisee ensi viikolla 14. toukokuuta 2019 uudet OnePlus 7- ja OnePlus 7 Pro -älypuhelimet. Tänään OnePlus on vahvistanut, että uudelle OnePlus 7 Pro -älypuhelimelle on myönnetty HDR10+ -sertifikaatti. OnePlus huomauttaa, että vain muutamalle televisio- ja älypuhelinlaitteelle myönnetty luokitus viestii poikkeuksellisista näytön ominaisuuksista.

OnePlus 7 Pro vahvistaa asemaansa älypuhelinmarkkinan kärkijoukossa tuomalla markkinoille tulevaisuuden näytön, joka takaa uudenlaisen katselukokemuksen. Huippuluokan näyttö takaa kuluttajille mahdollisuuden nauttia seuraavan sukupolven HD-sisällöstä HDR10+ -laatuisena.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”HDR10+ on älypuhelinnäyttöjen tulevaisuutta, ja kuten aina, haluamme tuoda parasta mahdollista teknologiaa kaikkien saataville. Tässä lanseerauksessa olemme tehneet erityisiä panostuksia näyttöteknologiaamme. OnePlus 7 Pron myötä lempisarjojen ja elokuvien katselu viedään aivan uudelle tasolle huippuluokan väreillä, kirkkaudella ja kontrastilla”, kertoo OnePlusin toimitusjohtaja Pete Lau.

HDR10+ optimoi kuvanlaatua määrittämällä kontrastia, kirkkautta ja värikylläisyyttä ruutu ruudulta. Lopputuloksena on aiempaa realistisempi, yksityiskohtaisempi ja selkeämpi kuvanlaatu.  Korkeiden teknisten ja tuotannollisten vaatimusten vuoksi HDR10+ -standardi on myönnetty vain harvoille televisioille ja älypuhelimille. HDR10+ -sertifioidut tuotteet tunnistaa HDR10+ -logosta.

OnePlus 7 Pro julkaistaan maailmanlaajuisesti tiistaina 14. toukokuuta klo 18:00 Suomen-aikaa. HDR10+ -sertifikaatin lisäksi tunnettu näyttöluokittaja DisplayMate on myöntänyt OnePlus 7 Pron näytölle korkeimman A+ -luokituksen. OnePlusin panostukset uuden lippulaivapuhelimen käyttäjäystävällisyyteen on palkittu riippumattoman VDE Testing and Certification Instituten Safety for Eyes -tunnustuksella.

Lähde: OnePlus Finlandin lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus