OnePlusYleinen

OnePlus 7 Pro esillä tarkoissa tuotekuvissa kolmessa väriversiossa

OnePlus 7 Pro kolmessa värivaihtoehdossa.

OnePlus 7 -puhelimien ympärillä vuodot ja viralliset tiedot jatkavat kasvuaan vain viikkoa ennen laitteiden julkaisupäivää. Tänään saksalainen WinFuture.de -sivusto on saanut käsiinsä reilusti virallisia tuotekuvia tulevasta OnePlus 7 Pro -puhelimesta.

Sivuston julkaisemissa kuvissa OnePlus 7 Pro on esillä ensimmäistä kertaa Almond-värissä, joka on siis hyvin pitkälti väritykseltään kultainen. Vuotokuvat eivät enää pääse juurikaan uutta paljastamaan, sillä jo aikaisemmin OnePlus 7 Pro on nähty myös Nebula Blue- sekä Mirror Grey -väreissä. Kuvissa nähdään nyt kuitenkin ensimmäistä kertaa ylösnouseva etukamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvia tarkasteltaessa on havaittavissa, että puhelimessa on vain yksi kaiutin alareunassa sekä USB-C-tyypin latausliitin. Puhelin tukee todennäköisesti 30 watin Warp-pikalatausta. Huhuissa OnePlus 7 Prohon odotetaan 4000 milliampeeritunnin akkua. Takaosassa on selvästi esillä kolme kameraa, joista yksi on 48 megapikseliä, toinen 16 megapikseliä ja kolmas 8 megapikseliä.

Suurella todennäköisyydellä tehoista vastaa Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 6, 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa OnePlus 7 Prohon odotetaan vastaavasti 128 tai 256 gigatavua.

OnePlus on jo kertonut uutuuspuhelimen saavan näyttöpaneelin, jossa on HDR10+ -sertifikaatti, jonka lisäksi DisplayMate on myöntänyt näytölle korkeimman A+ -luokituksen. OnePlus 7 -malliston uutuuspuhelimet paljastetaan virallisesti tiistaina 14. toukokuuta kello 18.00 Suomen aikaa alkavassa julkaisutilaisuudessa.

Lähde: WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus