NothingYleinen

Ensi viikolla julkistettavat Nothing Ear ja Ear (a) -kuulokkeet esillä kattavissa vuotokuvissa – Tulossa pirteä väriversio!

Nothingilta tullaan näkemääm 18. huhtikuuta kahdet uudet langattomat nappikuulokkeet, jotka tunnetaan nimillä Nothing Ear sekä Nothing Ear (a). Järjestyksessään Nothing Ear -kuulokkeet ovat kolmannet, mutta Nothing luopuu numerosta tuotenimen perässä, ainakin kuulokkeiden osalta. 

Nyt molemmista kuulokkeista on vuodettu lisää virallisen oloisia kuvia sekä joitakin teknisiä tietoja. Tiedot ja kuvat ovat peräisin ishanagarwal24-nimiseltä X-käyttäjältä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodetuissa kuvissa kalliimmat Nothing Ear -kuulokkeet ovat esillä valkoisessa sekä mustassa värissä. Kuulokkeet eivät ole muuttumassa juurikaan verrattuna kesällä 2023 esiteltyihin Nothing Ear (2) -kuulokkeisiin. Kuulokkeiden hinnan kerrotaan olevan 149 euroa. 

Edullisemmasta hinnastaan huolimatta Nothing Ear (a) -kuulokkeet ovat muotoilultaan identtisen näköiset Nothing Ear -kuulokkeiden kanssa. Kuulokkeet ovat kuvien perusteella saamassa kolme väriä, jotka ovat musta, valkoinen sekä keltainen. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Ear (a) -kuulokkeiden kerrotaan tarjoavan aktiivisen taustamelunvaimennuksen, kahden laitteen saman aikaisen pariliitoksen sekä 8 tunnin akunkeston melunvaimennuksen ollessa päällä. Kuulokkeet olisivat IP54-luokituksen mukaisesti roiske- sekä hienkestävät ja tarjoaisivat pikalatauksen 

Hinnaksi kuulokkeille ilmoitetaan tässä vaiheessa 99 euroa. 

Lähde: X (1), (2) 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing