GoogleYleinen

Tulevan Google Pixel 8a -puhelimen kaikki värivaihtoehdot esillä laajassa kuvavuodossa

Vuotaneet kuvat ovat peräisin AndroidHeadlinesilta.

Google tämän kevään Google I/O-tilaisuus lähenee, kun tilaisuutta odotellaan tuttuun tapaan toukokuulle. Tilaisuudessa esitellään suurella todennäköisyydellä myös paljon huhuissa viime aikoina ollut keskihintainen Pixel 8a -puhelin. Google itse ei toistaiseksi Pixel 8a:n julkaisuaikataulua paljastanut 

Nyt Pixel 8a -puhelimesta on vuodettu lisää kuvia, joiden mukana on kaikki huhutut neljä väriä, jotka ovat musta (Obisidian), beige (Porcelain), vaaleansininen (Bay) sekä vaaleanvihreä (Mint). Aiemmin vuodoissa on ollut esillä beige sekä viime viikolla livekuvissa esiintynyt musta värivaihtoehto. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella Pixel 8a:n sininen vastaa Pixel 8 Pro -puhelimen sinistä väriä. Puhehimen pintojen viimeistely on mattapintainen. Erona Pixel 8 Pron väreihin Pixel 8a:ssa kamerakohouma on hieman sinisempi.

Mintunvihreä puhelin on sinisen tavoin mattapintainen ja kamera-alueen kohouma on värjätty hieman rungon vihreää kiiltävämmäksi, kun viimeistelyssä on haettu metallista tyyliä. Mustassa ja beigessä ei ole eroja aiemmin vuodoissa esiintyneisiin kuviin nähden. Molempien viimeistely on mattapintainen ja takakannen muovi tulee kuvista esille. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa tullaan käyttämään materiaaleina tuttuun tyyliin muovia, jonka käyttö rajoittuu takakanteen. Kyljet ovat oletettavasti alumiinia ja puhelimen näytössä käytetään Gorilla Glass -lasia. 

Pixel 8a saa sisäänsä Googlen oman Tensor G3 -järjestelmäpiirin, joka on sama kuin syksyllä esitellyissä Pixel 8- sekä Pixel 8 Pro -puhelimissa. Full HD+ -tasoisen näytön koko tulee olemaan 6.1-tuumaa ja näyttö tukee 90 hertsin virkistystaajuutta. Kompaktin puhelimen akun kooksi on kerrottu vuodoissa 4500 milliampeerituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Kameroiden osalta puhelimesta löytyisi 64 megapikselin pääkamera, jonka kaverina olisi 13 megapikselin ultralaajakuvakamera.  

Lähde: AndroidHeadlines 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google