VertuYleinen

Muistatko vielä Nokian entisen luksusbrändi Vertun? Julkisti nyt 17 800 dollarin hintaisen taittuvanäyttöisen Vertu Ironflip -puhelimen

Vertu Ironflip

Vertu tunnetaan suomalaisen Nokian entisenä luksusbrändinä, mutta näistä ajoista on menty jo pitkälle. Nykyisin brändiä operoidaan Kiinasta käsin, eikä sillä ole enää mitään yhteyksiä Nokiaan. Tällä kertaa Vertu on esitellyt uuden taittuvanäyttöisen luksuspuhelimen, jonka nimi on Vertu Ironflip.

Uutuuspuhelimeen on saatu Vertun tunnusomainen luksusta henkivä takakuori, jossa on käytetty erilaisia materiaaleja. Vertu myy laitetta jopa 16 eri versiossa. Puhelimissa on käytetty hyväksi vasikannahkaa, alligaattorinnahkaa ja krokotiilinnahkaa. Viimeistelyyn on käytetty myös esimerkiksi hiilikuitua ja emalia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen halvin vasikannahkainen versio maksaa 4 500 dollaria ja kallein krokotiilinnahkainen versio maksaa jopa 17 800 dollaria. Mistään halvasta laitteesta ei ole siis kyse.

Vertu Ironflip perustuu ZTE:n kehittämään Nubia Flip 5G -puhelimeen, mutta tekniikkaan on saatu pieniä parannuksia. Nubia Flip 5G -puhelimen hinta on Yhdysvalloissa vain 600 dollaria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suurin tekninen uudistus on järjestelmäpiirin vaihtuminen Snapdragon 7 Gen 1 -versiosta tehokkaampaan Snapdragon 8 Gen 2 -piiriin. Lisäksi akun lataus on parantunut 33 watista nyt 65 wattiin. Vertu Ironflip tarjoaa muilta osin tuttuja tekniikoita.

Puhelimessa on 6,9 tuuman kokoinen taittuva AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 2790 x 1188 pikselin tarkkuus. Lisäksi mukana 1,43 tuuman kokoinen pyöreä näyttö ulkopuolella, jonka tarkkuus yltää 466 x 466 pikseliin. Puhelimeen on saatu 50 megapikselin pääkamera, jonka rinnalla on 2 megapikselin kamera. Etuosassa on 16 megapikselin kamera. Akku on kooltaan 4310 milliampeerituntia. Vertun mukaan laitteessa on 12 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua tallennustilaa.

Lähde: Vertu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Vertu