Yleinen

Ensimmäinen 192 megapikselin kameralla varusteltu älypuhelin saatetaan julkaista jo ensi kuussa

Xiaomi Mi Note 10 -puhelimen 108 MP kamera.

Tällä hetkellä markkinoilla on jo älypuhelimia, joissa kameran tarkkuus yltää jopa 108 megapikseliin, mutta tulevaisuudessa on luvassa myös vieläkin suuremmalla megapikselimäärällä varusteltuja älypuhelimia. Tuoreen raportin mukaan jo mahdollisesti toukokuussa saatettaisiin nähdä 192 megapikselin kameralla varusteltu älypuhelin.

Kiinasta kantautuvan tiedon mukaan 192 megapikselin kamerapuhelimessa olisi 5G-modeemilla varusteltu Snapdragon 765 -sarjan järjestelmäpiiri, joten laite saattaa asettua hinnoittelultaan lippulaivapuhelimien alapuolelle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tiedossa, keneltä 192 megapikselin kamerapuhelin olisi tulossa. Todennäköistä on kuitenkin, että kyseessä olisi Xiaomin älypuhelin, sillä yhtiö on julkaissut jo aikaisemmin ensimmäisien joukossa 64 ja 108 megapikselin kamerapuhelimet. Myös Samsung on julkaissut Galaxy S20 Ultra -puhelimen, jossa on 108 megapikselin sensori.

Lisätietoja 192 megapikselin kameralla varustellusta puhelimesta tullaan kuulemaan siis todennäköisesti toukokuussa, jos tuore raportti pitää paikkansa.

Lähde: AndroidAuthority.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen