SamsungYleinen

Samsung esitteli keskihintaluokkaan sijoittuvat 5G-puhelimensa – Galaxy A51 5G myyntiin Suomessa 479 euron hintaan

Galaxy A71 5G

Samsung on esitellyt yhtiön edullisimmat 5G-älypuhelimet, eli huhuissakin monesti esiintyneet Galaxy A51 5G- ja Galaxy A71 5G -mallit. Molemmat uutuuspuhelimet ovat hyvin lähellä jo markkinoilla olevia Galaxy A51- ja Galaxy A71 -puhelimia, mutta nyt mukaan on tuotu 5G-yhteydet sekä tämän johdosta myös hieman päivitettyä tekniikkaa.

”Pääpyrkimyksemme Galaxy A -laitesarjalla on aina ollut tuoda viimeisimpiä teknologisia edistysaskeleita suuremman yleisön saataville, yhdistämällä tinkimättömän suunnittelun edullisempaan hintapisteeseen. Olemmekin erittäin innoissamme siitä, että voimme nyt tarjota yhä useammille asiakkaillemme 5G-kokemuksen Galaxy A51 5G:n avulla. Kyseessä on luonteva seuraava askel työssämme seuraavan sukupolven yhteyksien saatavuuden laajentamiseksi”, sanoo Mika Engblom, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy A71 5G -puhelimessa on 6,7 tuuman Full HD+ -tasoinen Super AMOLED Plus -näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Näyttöön on integroituna myöskin optinen sormenjälkilukija.  Tehoista on vastaamassa kahdeksanytiminen Exynos 980 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akunkestosta on vastaamassa 4500 milliampeeritunnin akku, jota ladataan jopa 25 watin pikalatauksella.

Galaxy A71 5G:n kamerat ovat identtiset verrattuna 4G-versioonsa. Takaosassa on neloiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 5 megapikselin syvyysterävyyskamerasta sekä 5 megapikselin makrokamerasta. Etukameran tarkkuus yltää 32 megapikselin tasolle.

Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko Galaxy A71 5G tulossa Suomessa myyntiin.

 

Galaxy A51 5G on varusteltu taasen 6,5 tuuman Full HD+ -tasoisella Super AMOLED -näyttöpaneelilla, jossa on etukameraa varten tehty reikä ja integroitu sormenjälkilukija. Tehoista on vastaamassa Exynos 980 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Galaxy A51 5G -mallin akku on kooltaan 4500 milliampeerituntia ja sitä ladataan tutulla 15 watin pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myöskään Galaxy A51 5G ei ole kameroiltaan poikkeava verrattuna 4G-versioon. Takaosassa on 48 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera, 5 megapikselin syvyysterävyyskamera sekä 5 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 32 megapikselin selfiekamera.

Galaxy A51 5G tulee saataville Suomessa 479 euron hintaan kesäkuun aikana. Puhelimen värivaihtoehtoina ovat Prism Cube Black, Prism Cube White ja Prism Cube Pink.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Mitää järkee kun 5G on vielä niin kaukana .. Maaseututaajuuksia ei ole huutokaupattukaan vielä, seuraavaksi tulossa 26GHz. Taajuuksia voidaan käyttää 5G-verkkojen rakentamiseen 1.7.2020 alkaen. Entistä 3,5GHz monin kerroin lyhempi kantama ..

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung