SamsungYleinen

Ensimmäinen kuva taittuvasta Samsung W22 5G -puhelimesta julki – myös Galaxy Z Flip 3 -puhelimen Navy Blue -väriversio vuodon kohteena

Kuva Samsung W22 5G -puhelimesta.

Samsung on julkaissut vuosittain Kiinan markkinoille kustomoidun version taittuvanäyttöisistä Fold-puhelimistaan ja myös nyt on luvassa uusi versio. Kiinassa China Telecomin valikoimiin on tulossa uusi Samsung W22 5G -puhelin, joka on muokattu versio Galaxy Z Fold 3 -puhelimesta. Nyt tulevasta uutuuslaitteesta on julkaistu ensimmäinen kuva vuotajan Evan Blassin toimesta.

Vuotokuvassa Samsung W22 5G on esillä etuosasta katsottuna puhelimen ollessa avattuna. Puhelimen kehys vaikuttaa täysin identtiseltä Galaxy Z Fold 3 -malliin verrattaessa, sillä oikeassa sivussa on sormenjälkilukija sekä äänenvoimakkuuspainikkeet. Galaxy W22 5G -puhelimen taittuvassa näytössä on näytönalainen etukamera esillä haaleasti sekä sen rinnalla on valaisuusanturi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa Samsung W -sarjan puhelimet ovat yleisesti olleet jopa 50 prosenttia kalliimpia kuin Galaxy Z -malliston puhelimet. Samsung toimittaa Kiinassa yleensä paljon ekstraa kaupan päälle, jonka lisäksi Galaxy W -mallisto on suunnattu hieman rikkaammille ihmisille.

Evan Blass on julkaissut Twitterissä myös 3D-mallinnuksen Galaxy Z Flip 3 -puhelimen toistaiseksi julkaisemattomasta Navy Blue -väriversiosta. Toistaiseksi Galaxy Z Flip 3 on saatavilla neljässä päävärissä, jotka ovat Cream, Phantom Black, Green sekä Lavender. Lisäksi puhelimesta on kolme erikoisväriä, jotka ovat Gray, White sekä Pink. Toistaiseksi ei ole tietoa, milloin Samsung tulisi laajentamaan värivalikoimaa.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung