SamsungYleinen

Samsung laittaa megapikselit uusiksi Galaxy A -mallistossa – huhuissa Galaxy A73 tarkalla 108 MP kameralla

Samsung Galaxy A52 sekä Galaxy A72.

Samsungin varmasti yksi tärkeimmistä tuotemallistoista on Galaxy A, joka on noussut suosituksi vahvojen ominaisuuksiensa ansiosta. Samsung on panostanut erityisesti Galaxy A5x- ja A7x -puhelimiin, sillä tänä vuonna nähtiin muun muassa optista kuvanvakainta sekä vedenkestävää rakennetta. Ensi vuonna Samsung on laittamassa kamerat uusiksi, jos on uskomista tuoreinta huhua.

Ensi vuonna on luonnollisesti odotettavissa Galaxy A73 -puhelin, joka on seuraaja tämän vuoden Galaxy A72 -puhelimelle. Uuden huhun mukaan Samsung saattaa uudistaa puhelimen kamerat ja ottaa käyttöön jälleen yhden tuoreimmista ratkaisuista. Huhujen mukaan Samsung suunnittelee puhelimeen tarkkaa 108 megapikselin kamerasensoria, joka on nähty aikaisemmin Samsungin puhelimissa vain Galaxy S21 Ultra- ja Galaxy S20 Ultra -malleissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka Samsungin puhelimissa ei ole 108 megapikselin kameroita suuremmin nähty, niin yhtiöllä on kuitenkin useita erilaisia variantteja tarkoista kameroista, joita tarjotaan kilpailijoiden laitteisiin. Toistaiseksi ei kuitenkaan ole mitään tietoa, mitä sensoria Samsung on suunnitellut käyttävänsä Galaxy A73 -puhelimessa. Kyseessä olisi kuitenkin suuri päivitys kameraan, sillä aikaisemmin puhelimissa on nähty korkeintaan 64 megapikselin sensoreita.

Tiedot kannattaa kuitenkin Galaxy A73 -puhelimesta ottaa pienellä varauksella vastaan, sillä Samsungin ei odoteta julkaisevan puhelinta ennen ensi kevättä. Huhu 108 megapikselin kamerasta saattaa siis osoittautua oikeaksi tulevina kuukausina, mutta yhtä hyvin huhu voi olla täysin virheellinen tai Samsung vaihtaa suunnitelmiaan.

Lähde: Sammobile.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung