HMD globalNokiaYleinen

Tätä Nokia-puhelinta käyttää myös uusi 00-agentti – Nokia-puhelimien Bond-teemainen mainosvideo julkaistiin

Uusi 007 No Time To Die -elokuva on tulossa vihdoin useiden viivästyksien jälkeen elokuvateattereihin 30. syyskuuta. Julkaisu viivästyi koronapandemian takia, mutta nyt vihdoin 25. James Bond -elokuva on tulossa kaikkien nähtäville.

Nokia-puhelimista vastaava HMD Global on ollut yksi uuden James Bond -elokuvan yhteistyökumppaneista ja jo viime vuonna yhtiöllä oli suuria suunnitelmia Nokia-puhelimien markkinoimiseksi Bond-teemalla. Suunnitelmat menivät kuitenkin uusiksi ja nyt vihdoin reilu vuosi myöhemmin suunnitelmat on laitettu uusiksi, uudempien puhelimien markkinoimiseksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HMD Globalin mukaan uudet Nokia-puhelimet joutuvat nyt kovimpaan testiinsä No Time To Die -elokuvassa. Pohjoismaissa suunniteltu Nokia XR20 ja ikoninen Nokia 3310 vastaavat elokuvassa maailman vaativimpien asiakkaiden, eli MI5:n 00-agenttien vaatimuksiin. HMD Global on jakanut jo ensimmäiset markkinointivideon, jossa nähdään 00-agentti Nomia No Time To Die -elokuvassa esittävä brittinäyttelijä Lashana Lynch yhdessä kestävärakenteisen Nokia XR20 -puhelimen kanssa.

”Nykyisin meillä kaikilla on äärimmäinen agenttivimpain taskussamme. On uskomatonta, mihin älypuhelimet nykyisin kykenevät”, toteaa Lashana Lynch.

Toistaiseksi HMD Global ei ole kertonut, nähdäänkö uudessa elokuvassa myös uudempia Nokia-puhelimia. HMD Globalilta on odotettu uusia Nokia-puhelimia syys-lokakuun aikana, mutta tarkkaa tietoa ei ole julkaisuista annettu. Huhuissa on kuitenkin ollut useita uutuustuotteita niin älypuhelimien, lisälaitteiden sekä tablettien kategorioissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muun muassa Nokia G50 -puhelimesta on tiedossa jo lähes kaikki yksityiskohdat, sillä kyseessä odotetaan olevan edullisin Nokia-puhelin 5G-yhteyksillä. Lisäksi huhuissa on ollut myös Nokia G300 -puhelin sekä huippuluokan ominaisuudet tarjoava Nokia X100. HMD Globalilta on huhuttu myöskin ensimmäistä tablettia, joka olisi edullisemman hintapisteen Nokia T20.

Julkaistun Nokia XR20 -puhelimen Bond-teemaisen markkinointivideon voi katsoa alapuolelta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Mainosvideo on täysin harhaanjohtava! Googlen assistentti ei edes tue suomen kieltä. Mikään noista hienoista ”tempuista” ei onnistu täällä. Siksi on kysymyksessä asiakkaan törkeä harhaan johtaminen. Aion tehdä kantelun mainoksesta viranomaisille heti maanantaiaamuna.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD global