MeizuPolestarYleinen

Ensimmäinen Polestar Phone -puhelin julkaistiin – tällainen se on

Polestar Phone

Polestar on julkistanut tänään ensimmäisen älypuhelimensa joka kantaa nimeä Polestar Phone. Kyseessä on uudelleen brändätty versio Meizun jo aikaisemmin julkistamasta Meizu 21 Prosta.

Ulkoisesti muutokset ovat Polestar-logo laitteen takaosassa sekä oranssi korostus salamavalon ympärillä. Puhelimesta on vain valkoinen väriversio, eikä tarjolla ole muita värejä. Puhelimeen on tehty myös pieniä muutoksia käyttöliittymän toteutukseen, mutta tekniikka on täysin sama kuin Meizu 21 Prossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietysti mukana on myös integraatiota Polestar-autojen kanssa, sillä se mahdollistaa tulevaisuudessa UWB-teknologian ansiosta muun muassa puhelimen käytön auton avaimena.

Polestar Phone on saatavilla ainoastaan Kiinassa. Hinnat alkavat 7388 juanista, joka vastaa 953 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Polestar Phone on varusteltu 6,79 tuuman kokoisella AMOLED-näyttöpaneelilla, jossa on 3192 x 1368 pikselin tarkkuus sekä 21:9-kuvasuhde. Näytössä on 1250 nitin kirkkaus sekä LTPO-tekniikan ansiosta 1-120 hertsin virkistystaajuus.

Tehoista vastaa Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 16 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 1 teratavu. Akku on kooltaan 5050 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 80 watin teholla langallisesti tai 50 watin teholla langattomasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosassa on 50 megapikselin tasoinen pääkamera, 10 megapikselin tasoinen 3-kertainen telekamera sekä 13 megapikselin tasoinen ultralaajakulmakamera 122 asteen kuvausalueella. Kamerajärjestelmän kruunaa vielä myös ToF-syvyyssensori, joka parantaa tarkennusta. Pääkameralla onnistuu 8K-videokuvaus ja siinä on tuettuna optinen kuvanvakautus.

Muita mainittavia ominaisuuksia ovat stereokaiuttimet, IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys sekä Android 14 -käyttöjärjestelmä.

Lähde: Polestar (kiinaksi) 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Meizu