MotorolaYleinen

Ensimmäinen vuotokuva julki Motorolan seuraavasta taittuvanäyttöisestä Razr-puhelimesta

Motorola Razr 2020

Motorola julkaisi viime vuoden lopulla ensimmäisen taittuvanäyttöisen Razr-puhelimensa, joka tuli myös keväällä myyntiin Suomessa 1599 euron hintaan. Motorolalta on jo aikaisemminkin huhuiltu uutta taittuvanäyttöistä puhelinta, mutta nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut ensimmäisen vuotokuvan toistaiseksi julkaisemattomasta älypuhelimesta.

Tuore vuotokuva vahvistaa Motorola Razr 2020 -puhelimen muotoilun sekä ulkoisen toteutuksen, joka on hieman muokattu edeltäjäversiosta. Puhelimen ulkopuolella nähdään edelleen pieni näyttöpaneeli, jonka alapuolella on myös yksi kamera. Pikkunäytöltä on todennäköisesti mahdollista vastata puheluihin, tarkistaa ilmoituksia sekä toteuttaa muita toimintoja, kuten edeltäjäversiossa. Puhelinta avatessa esille tulee suurempi taittuva näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on tuttu lovitoteutus. Loveen Motorola on sijoittanut ainakin kuulokkeen sekä selfiekameran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien tietojen mukaan puhelimen tehoista pitäisi vastata Qualcommin Snapdragon 765 -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi. RAM-muistia puhelimissa olisi tietojen perusteella 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 256 gigatavua. Puhelimessa huhutaan olevan myös 2845 milliampeeritunnin akku.

Motorolan odotetaan käyttävän seuraavassa taittuvanäyttöisessä puhelimessaan Samsungin 48 megapikselin ISOCELL Bright GM1 -kamerasensoria takaosassa ja etuosassa kerrotaan olevan 20 megapikselin selfiekamera. Käyttöjärjestelmänä pitäisi olla Android 10. Motorolan tiedetään myös suurentavan hieman puhelimen näyttöjä verrattuna edeltäjäversioon. Esimerkiksi taittuvan näytön odotetaan olevan kooltaan 6,7 tuumaa, eikä 6,2 tuumaa.

Huhuissa on myös ollut, että Motorola tulisi julkaisemaan puhelimen elokuun lopulla, mutta toistaiseksi tarkkaa julkaisuajankohtaa ei ole tiedossa. Todennäköisesti puhelin tullaan kuitenkin julkaisemaan vielä tämän vuoden puolella, jollei suurempia muutoksia suunnitelmiin ole tullut. Motorolan ensimmäinen Razr-älypuhelin maksoi Suomessa 1599 euroa, joten myös seuraavan taittuvanäyttöisen puhelimen hinnoittelun voidaan odottaa ylettyvän vähintäänkin samalle tasolle.

Lähde: Phonearena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ylikallis Motorolan turhake.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola