SamsungYleinen

Jättivuoto: Samsung Galaxy Z Fold 2 5G esillä tarkoissa vuotokuvissa

Samsung tulee julkaisemaan uuden Galaxy Z Fold 5G -puhelimensa 5. elokuuta yhdessä Galaxy Note20 -puhelimien kanssa. Jo aikaisemmin puhelimesta on julkaistu hyvin epätarkka vuotokuva, mutta tällä kertaa Mysmartprice-sivusto on saanut käsiinsä tarkat tuotekuvat toistaiseksi julkaisemattomasta taittuvanäyttöisestä älypuhelimesta.

Kuvissa Galaxy Z Fold 2 5G on esillä kahdessa väriversiossa, jotka ovat pronssi Mystic Bronze sekä musta Mystic Black. Värit ovat siis pitkälti samat, joita odotetaan myös Samsungin muihin elokuussa julkaistaviin älypuhelimiin. Kuvat paljastavat Galaxy Z Fold 2 5G:n saavan selvästi uudistetun rakenteen, jos verrataan viime vuoden Galaxy Foldiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on ulkopuolella aikaisempaa suurempi näyttöpaneeli, jossa myös etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa nähdään ulkoneva kolmoiskamera, joiden rinnalla on myös LED-salamavalo. Rakenne on todennäköisesti lasia sekä alumiinia. Kun Galaxy Z Fold 2 5G avataan, niin sisältä paljastuu suuri keskeltä taittuva näyttöpaneeli, jossa on myöskin yksi reikä etukameraa varten. Samsung on luopunut siis suuresta lovitoteutuksesta, joka nähtiin Galaxy Foldin sisänäytössä.

Aikaisempien vuotojen mukaan Galaxy Z Fold 2 5G -puhelimen ulkopuolen näyttö olisi kooltaan 6,23 tuumaa ja sisäpuolella olisi 7,7 tuuman näyttö. Molemmat näytöt pohjautuvat Super AMOLED -tekniikkaan ja sisänäytön pitäisi tukea jopa 120 hertsin virkistystaajuutta. Takaosan kolmoiskameran pitäisi koostua 12 megapikselin pääkamerasta, 64 megapikselin telekamerasta sekä 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta. Ulko- ja sisäpuolen selfiekamerat ovat tietojen mukaan 10 megapikselin tasoisia.

Samsungin uskotaan tarjoavan puhelinta ainakin 512 gigatavun versiona, mutta muitakin muistivariantteja saattaa olla. Tehoista vastannee Snapdragon 865+ -järjestelmäpiiri, jonka ansiosta Galaxy Z Fold 2 tukee myös 5G-yhteyksiä. Akun koon tiedetään olevan 4356 milliampeerituntia ja se tukee myös 15 watin langatonta latausta.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Se on jännä miten aina näissä Samsungin kaikkein kalleimmissa turhakkeissa on aina parhaat kamerat, mut sit ei taas vaikka ihan keskiluokan puhelimessa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung