GoogleYleinen

Tältä näyttää Googlen tämän vuoden lippulaivapuhelin – ensimmäiset Pixel 8 Pron kuvat julki

Google Pixel 8 Pro

Googlelta odotetaan toukokuussa ensimmäistä taittuvanäyttöistä Pixel Fold -puhelinta sekä keskihintaista Pixel 7a -puhelinta. Syksyllä Googlen odotetaan esittelevän uudet lippulaivapuhelimensa, jotka olisivat Pixel 8 ja Pixel 8 Pro. Pixel 8 -puhelimista voidaan kuitenkin saada ensivilaus jo toukokuussa.

Tällä kertaa CAD-mallinnuksistaan tunnettu vuotaja OnLeaks on vuotanut yhdessä Smartprix-sivuston kanssa Pixel 8 Pron tarkat kuvat. Googlen on tiedetty kehittävän uusia puhelimia, joiden koodinimet olisivat ”shiba” ja ”husky”, joiden julkaisua odotetaan vuoden 2023 toisella puoliskolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google Pixel 8 Pro

Kuvien perusteella Pixel 8 Prossa lähdetään viemään Pixel 7 Prossa nähtyä muotoilua vielä hieman eteenpäin. Yleismuotoilu on aikaisempaa pyöristetympi ja samalla Google on luottamassa kaartuvan näyttöpaneelin sijasta täysin tasaiseen näyttöpaneeliin.

Puhelimen kehys on valmistettu metallista ja pinnat ovat todennäköisesti lasia. Takaosassa on koko puhelimen levyinen kamera-alue, joka on myös metallia. Kameroita nähdään kolme kappaletta, joiden rinnalla on LED-salamavalo sekä yksi uusi sensori. Kyseessä voisi loogisesti olla laserautomaattitarkennuksen sensorit.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google Pixel 8 Pro

Pixel 8 Pron oikeassa reunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Tasaisen näyttöpaneelin yläreunassa nähdään etukameraa varten tehty reikä. Google on tuomassa yläreunaan ainoastaan mikrofonin ja alareunassa on kaiuttimet ja USB-C-liitin. SIM-korttiluukku on sijoitettu vasempaan reunaan.

Vuodon mukaan Pixel 8 Prossa olisi noin 6,52 tuuman kokoinen näyttöpaneeli. Mallinnuksien perusteella puhelimen mitat olisivat 162,6 x 76,5 x 8,7 millimetriä. Paksuutta kamera-alueen kohdalla on noin 12 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkemmat tiedot puhelimen teknisistä tiedoista ovat toistaiseksi vain huhujen tasolla. Odotettavasti tehoista vastaisi Googlen ja Samsungin yhteistyössä tekemä Tensor G3 -järjestelmäpiiri, joka voisi olla valmistettu 3 nanometrin prosessilla. Tarkemmat tiedot puhelimesta tulevat varmasti vahvistumaan vielä lähempänä julkaisua.

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google