GoogleYleinen

Google tuomassa taittuvanäyttöisen Pixel Fold -puhelimen myyntiin jo kesällä – myös Pixel 7a puhelimesta paljastui uutta

Google Pixel Fold / Kuva: Frontpagetech.com

Googlen on huhuttu työskentelevän jo pidemmän aikaa yhtiön ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen parissa. Tiedot puhelimesta ovat olleet melko vaihtelevia, mutta nyt uusien tietojen mukaan julkaisu olisi lähempänä kuin voisi uskoakaan. Samalla Google tulisi julkistamaan myös keskihintaisen Pixel 7a -puhelimen.

Aikaisemmin Google jo vahvisti järjestävänsä Google I/O -kehittäjätapahtuman 10. toukokuuta, jossa on odotettu nähtävän uusia Pixel-puhelimia. Uusien tietojen valossa tilaisuudessa voitaisiin virallisesti julkaista Pixel 7a- ja Pixel Fold -puhelimet, jotka tulisivat myyntiin jo kesäkuun alussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel Fold -puhelinta odotetaan saataville kahdessa värissä, jotka olisivat Carbon ja Porcelain. Tarjolle pitäisi tulla 256 ja 512 gigatavun muistiversiot. Myynnin odotetaan alkavan jälleenmyyjien tietojen perusteella Euroopassa kesäkuun toisella viikolla. Hinta olisi noin 1700 euroa.

Pixel 7a -puhelinta odotetaan tarjolle myös kesäkuussa Euroopassa. Euroopassa jälleenmyyjät ovat listanneet ainoastaan 128 gigatavun muistiversion. Google tulee julkaisemaan puhelimen ainakin kolmessa väriversiossa, jotka olisivat Arctic Blue, Carbon sekä Cotton. Lisäksi puhelimesta saattaa olla tulossa Jade nimellä tunnettu väri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jälleenmyyjien mukaan myynti alkaisi Euroopassa kesäkuun toisella viikolla ja hinta olisi noin 500 euroa.

Pixel Fold -puhelimesta on kuultu useita erilaisia vuotoja viime kuukausina, mutta mitään kovin tarkkaa ei ole huhuissa viime aikoina ollut. Tarkemmin Googlen tulevaan taittuvanäyttöiseen puhelimeen voi tutustua aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa. Pixel 7a -puhelin on nähty useissa vuodoissa, ja tarkemmat tiedot löytyvät aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google