SamsungYleinen

Ensimmäiset kuvat julki Samsung Galaxy S23- ja Galaxy S23+ -älypuhelimista – luvassa muutos kameroihin

Väitetty renderöintikuva Samsung Galaxy S23+ -puhelimesta

Samsungin uudet Galaxy S23 -sarjan älypuhelimet lähestyvät pikkuhiljaa. Tässä vaiheessa julkaisuun odotetaan olevan aikaa noin viiden kuukauden verran. Viime aikoina puhelimista on kuitenkin alkanut tihkumaan tietoja ja puhelimista on nähty vuotojen kautta esimerkiksi mallinumerot.

Nyt puhelimista on vuodettu julkisuuteen ensimmäisiä renderöintejä, joissa on nähtävillä Galaxy S23- sekä Galaxy S23+ -puhelimien ulkoasu kauttaaltaan. Renderöintikuvat on vuodettu Smartpix- ja digit-sivustojen kautta, jotka ovat saaneet kuvat käsiinsä mobiilimaailman tunnetulta vuotajalta OneLeaksilta. Alla nähtävät ensimmäiset kuvat ovat Galaxy S23+ -mallista ja hieman myöhemmin artikkelissa on vuodettuja kuvia Galaxy S23 -perusmallista.

Kuvista käy ilmi, että Samsung on muuttamassa Galaxy-sarjan ulkoasua muun muassa takakameroiden asettelun osalta. Tulevissa Galaxy S23 -sarjan puhelimissa Samsung on luopunut kamerasaarekkeesta ja kameratoteutus muistuttaa enemmän tänä vuonna julkaistun Galaxy S22 Ultran ratkaisua. Puhelimissa jokainen kamera on erillään ilman Galaxy S22- ja S22+ -puhelimien kaltaista hieman rungosta kohollaan olevaa kamerasaareketta.

LED-salama on sijoitettuna kameroiden viereen rungon tasolle Galaxy S23 -sarjan puhelimissa. Puhelimet tulevat kuvien perusteella saamaan tuttuun tapaan reikään upotetun etukameran, jonka tarkkuudesta ei tällä hetkellä ole tietoa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tähän astisten tietojen mukaan tuleva Galaxy S23+ olisi edeltäjäänsä hieman korkeampi, vaikka näytön koko on pysymässä 6.6 tuumassa. Laitteesta on kuitenkin tulossa hieman kapeampi Galaxy S23+ mittojen ollessa 157,7 x 76,1 x 7,6 millimetriä, kun Galaxy S22+ -puhelimen mitat ovat 157,4 x 75,8 x 7,6 millimetriä. Aiempien vuotojen mallinumero SM-S9160 voisi viitata Galaxy S23+ -puhelimeen.

Myös pienempi 6.1 tuuman näytön tarjoavan Galaxy S23 -perusmallin mitat ovat hieman kasvamassa, sillä tulevan puhelimen mitat olisivat 146,3 x 70,8 x 7,6 millimetriä, kun ne Galaxy S22 -perusmallissa ovat 146 x 70,6 x 7,6 millimetriä. Galaxy S23 olisi siis edeltäjäänsä hieman leveämpi ja korkeampi. Galaxy S23 -puhelimen akku on kasvamassa noin 5 prosenttia ollen 3900 milliampeerituntia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy S23 -sarjan älypuhelinten tehoista vastannee Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri, jonka Qualcomm tulee esittelemään marraskuun puolivälissä. Vielä ei ole varmuutta nähdäänkö puhelimissa Samsungin omaa Exynos-järjestelmäpiiriä.

Piirin ympärillä on pyörinyt viime aikoina huhuja siitä, että Samsung olisi kehittämässä koko piirin uudelleen, jonka takia Galaxy S -sarjan puhelimissa nähtäisiin muutaman vuoden ajan ainoastaan Qualcommin Snapdragon -järjestelmäpiirejä. Puhelinten lataamiseen käytetään todennäköisesti 25 watin pikalaturia, jonka lisäksi mukana on langaton lataus.

Galaxy S23 -sarjan puhelinten tiedot tulevat tarkentumaan tulevien kuukausien aikana kiihtyvällä vauhdilla ja tulemme näkemään kuvia myös Galaxy S23- ja Galaxy S23+ -mallien yläpuolelle sijoittuvasta Galaxy S23 Ultrasta.

Lähde: Smartpix, Digit

1 Kommentti

  1. Saivat jo kamerat samalle tasolle takakannen kanssa! Mutta kun ei. Ehkä sitten S24. Ihan hyvä, tulee pidettyä taukoa kännyn päivittämisessä. Nykyinen S21 saa palvella vielä vuoden parikin. Pitkäikäisin ollut S7 joka on edelleen hyvä laitos, on nyt kevyessä turvakamera-käytössä.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung