XiaomiYleinen

Xiaomin ensimmäisen Redmi-tabletin tiedot ja kuvat paljastuivat – Redmi Padin julkaisua odotetaan ensi viikolla

Redmi Pad

Xiaomi on vahvistanut, että yhtiö järjestää uusien tuotteiden mega-lanseeraustilaisuuden 4. lokakuuta Münchenissä. Julkaisutilaisuudessa odotetaan nähtävän uudet Xiaomi 12T- ja Xiaomi 12T Pro -älypuhelimet, mutta huhuissa on puhuttu myös uudesta Redmi Pad -tabletista. Nyt uutuustabletista on vuodettu tarkkoja tuotekuvia sekä teknisiä tietoja ennen julkaisua.

Winfuture.de-sivusto on saanut käsiinsä kuvat ja tiedot, jotka pitävät todennäköisesti myös paikkansa. Redmi Pad on vuodon mukaan varusteltu 10,61 tuuman kokoisella LCD-näytöllä, jossa on 2000 x 1200 pikselin tarkkuus ja 90 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi näyttöön on tulossa 400 nitin kirkkaus sekä tuki 10-bittisille väreille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista kerrotaan vastaavan MediaTekin kehittämä Helio G99 -järjestelmäpiirin, joka on valmistettu 6 nanometrin prosessilla. Järjestelmäpiirissä on kaksi 2,2 GHz:n taajuudella toimivaa Cortex-A76-ydintä sekä kuusi 2,0 GHz:n kellotaajuudella hyrräävää Cortex-A55-ydintä. Tabletissa kerrotaan olevan 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä UFS 2.2 -tallennustilaa.

Tabletissa on yksi 8 megapikselin tasoinen kamera takaosassa, jossa on automaattitarkennus. Etuosassa on myös 8 megapikselin kamera, jossa on 105 asteen kuvausalue ja niin sanottu FocusFrame-tekniikka. FocusFrame varmistaa, että käytössä on laajempi kuvausalue, kun kuvassa on useita henkilöitä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Redmi Padin sisällä kerrotaan olevan 8000 milliampeeritunnin akku, jonka pitäisi kestää helposti päivän verran. Lataus tapahtuu 18 watin teholla, mutta Xiaomi toimittaa tabletin mukana 22,5 watin laturin. Äänenlaadusta vastaa neljä Dolby Atmos -sertifioitua kaiutinta. Käyttöjärjestelmänä on Android 12, jonka päällä hyrrää MIUI for Pad -käyttöliittymä.

Tabletin kerrotaan olevan 7 millimetriä paksu ja painoa sillä on 445 grammaa. Runko on valmistettu metallista ja Redmi Pad on saatavilla kolmessa värissä, jotka ovat grafiitinharmaa, kuutamohopea sekä mintunvihreä.

Euroopassa Redmi Padin kerrotaan tulevan tarjolle todennäköisesti alle 250 euron hinnalla.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi) 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi