SamsungYleinen

Ensimmäiset kuvat Samsung Galaxy S24 Ultra- ja Galaxy S24+ -puhelimista paljastettiin

Samsung Galaxy S24 Ultra

Uutisoimme jo viime viikolla Galaxy S24 -puhelimen vuotaneista CAD-mallinnuskuvista, mutta pian tämän jälkeen samainen lähde on vuotanut myös Galaxy S24+ -puhelimen sekä myös Galaxy S24 Ultran vastaavat kuvat.

Galaxy S24 Ultra näyttää hyvin pitkälti samalta kuin Galaxy S23 Ultra, joten Samsung ei ole tekemässä merkittäviä uudistuksia muotoiluun. Takaosassa komeilee neljä kamerasensoria, lasersensori sekä LED-salamavalo aivan samanlailla kuin aikaisemmin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yleinen muotoilu on jälleen kulmikas, mutta reunat on pyöristetty. Etuosassa on aikaisempaa hieman tasaisempi näyttöpaneeli, joten Galaxy S24 Ultra ei ole saamassa suurempaa kaartuvuutta näyttöön. Huhujen mukaan näytön kehykset olisivat nyt ohuemmat, joten Galaxy S24 Ultra olisi yksi tämän hetken ohuimmilla kehyksillä varusteltu laite.

Raporttien mukaan Samsung hyödyntäisi titaanirunkoa, jollainen nähtiin aikaisemmin jo iPhone 15 Pro -puhelimissa. Laitteen painoksi on huhuttu 233 grammaa, joka tekisi siitä peräti 1 grammaan edeltäjää kevyemmän. Galaxy S24 Ultran mitoiksi on kuvista laskettu 162,3 x 79 x 8,7 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S24 Plus

Galaxy S24+ tulee olemaan lähes identtinen kuin aikaisemmin vuotanut Galaxy S24 -perusmalli. Muotoilussa ei ole eroavaisuuksia, vaan plussa-versio on nimensäkin mukaisesti suurempi. Metallikehys on kauttaaltaan tasainen ja takaosassa on kolme erillistä ulkonevaa kameraa.

Huhujen mukaan puhelimessa olisi 6,7 tuuman kokoinen tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Mitoiksi on mainittu 158,5 x 75,9 x 7,75 millimetriä.

Samsungin odotetaan esittelevän Galaxy S24 -sarjan huippupuhelimensa ensi vuoden tammikuussa.

Samsung Galaxy S24 Plus

Lähde: Giznext.com, Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung