SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsung Galaxy S24 – Luvassa pieniä Applemaisia uudistuksia muotoiluun

Samsung Galaxy S24 / Kuva: OnLeaks

Samsungin odotetaan julkaisevan vuoden 2024 alussa uudet Galaxy S24 -sarjan älypuhelimensa, joista on kuultu jo muutamia yksityiskohtia aikaisemmin. Nyt CAD-mallinnuksiin perustuvista luotetuista kuvistaan tunnettu OnLeaks on jakanut ensivilauksen Galaxy S24 -puhelimesta.

Kuvien perusteella Galaxy S24 -puhelimelta ei kannata odottaa ulkoisesti mitään mullistuksia, vaan se näyttää pitkälti Galaxy S23 -puhelimelta. Tällä kertaa puhelimessa näyttää olevan tasaiseksi viimeistellyt kehykset, kun vielä aikaisemmin mukana on ollut hieman pyöristystä. Muutos tuo mieleen vahvasti Applen tuoreimmat puhelimet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy S24 / Kuva: OnLeaks

Takaosassa on kolme hieman ulkonevaa ja erillistä kameraa, joiden rinnalla on LED-salamavalo. Takaosassa on esillä myös Samsungin logo. Etuosassa nähdään näyttöpaneeli kapeilla kehyksillä sekä etukamerareiällä.

Galaxy S24:n oikeassa reunassa on esillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet sekä nähtävästi UWB-antennia varten muovinen kohta. Vasemman reunan Samsung on jättänyt kokonaan tyhjäksi. Yläreunassa on mikrofoni ja toinen reikä. Alareunassa nähdään SIM-korttipaikka, mikrofoni, USB-C-liitin sekä kaiutin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodon mukaan Galaxy S24 -puhelimen mitat olisivat 147 x 70,5 x 7,6 millimetriä, joka on voitu laskea CAD-mallinnuksista. Vuoto ei kerro vielä tässä vaiheessa mitään muuta.

Galaxy S24 tullaan huhujen mukaan julkaisemaan Galaxy S24+ ja Galaxy S24 Ultra -puhelimien kanssa tammikuussa 2024.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung