OnePlusYleinen

Erikoisella nimellä varusteltu OnePlus Ace julkaistaan 21. huhtikuuta – sama puhelin tulossa myös nimellä OnePlus 10R

OnePlus Ace

OnePlus on tänään vahvistanut julkaisevansa kotimarkkinoillaan Kiinassa täysin uudella nimellä varustellun älypuhelimen. Kyseessä on huhuissa ollut OnePlus Ace, joka tullaan tuntemaan ainakin Intian markkinoilla myös nimellä OnePlus 10R. Kyseessä on tietojen mukaan pitkälti täysin sama laite kuin Realmen aikaisemmin julkaisema Realme GT Neo 3.

Julkaisutilaisuus järjestetään Kiinassa 21. huhtikuuta kello 19 paikallista aikaa. Jo ennen virallista julkaisua OnePlus on päättänyt julkaista puhelimesta tarkkoja kuvia, jotka paljastavat kyseessä olevan sama laite kuin aikaisemmin vuotanut OnePlus 10R. OnePlus Acen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosassa on pystysuuntaisia juovia ja kokonaisuus on hyvin epäsymmetrinen esimerkiksi OnePlus-logon löytyessä takaosan oikeasta alakulmasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa OnePlus Ace on esillä kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa sekä sininen. Kuvista voidaan päätellä kehyksen olevan muovia, mutta pinnat saattavat olla lasia. OnePlus Ace ei tule saamaan OnePlussan tuttua Alert Slider -kytkintä. Kuvat paljastavat puhelimen etuosassa olevan kapeilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä.

OnePlus Acen on vahvistettu saavan jopa 150 watin tehoisen pikalatauksen sekä MediaTekin kehittämän Dimensity 8100 -järjestelmäpiirin. Tiedot ovat samassa suhteessa aikaisempien vuotojen kanssa, ja teknisesti laite on kuin kopio Realme GT Neo 3 -puhelimesta.

Aikaisemmissa huhuissa OnePlus Ace -puhelimeen on odotettu 6,7 tuuman kokoista E4 AMOLED -näyttöpaneelia, jossa on 120 hertsin virkistystaajuus sekä HDR10+ -tuki. Tehoista odotetaan vastaavan MediaTekin kehittämän Dimensity 8100 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 8 tai 12 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimeen on odotettavissa stereokaiuttimet ja Android 12 -käyttöjärjestelmä. Näytössä kerrotaan olevan integroitu sormenjälkilukija. Takaosan kolmoiskameran odotetaan koostuvan 50 megapikselin optisesti vakautetusta Sony IMX766 -sensorista, jonka rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 16 megapikselin kamera selfieitä ja videopuheluita varten.

OnePlus Ace saattaa olla myös OnePlussan ensimmäinen 150 watin tehoisella pikalatauksella varusteltu puhelin, jota brändi on itse odottanut julkaistavaksi vuoden toisella neljänneksellä. OnePlus Ace -puhelimesta odotetaan Realme GT Neo 3 -puhelimen tapaisesti kahta versiota. Toiseen on tulossa 4500 milliampeeritunnin akku ja 150 watin pikalataus, kun toisessa on suurempi 5000 milliampeeritunnin akku sekä 80 watin pikalataus.

Lähde: OnePlus (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus