GoogleYleinen

Google julkaisi ”Switch To Android” -sovelluksen iOS-käyttöjärjestelmälle – helpottaa Androidiin siirtymistä

Googlen uusin sovellus.

Google on julkaissut kaikessa hiljaisuudessaan Applen iOS-käyttöjärjestelmälle uuden sovelluksen, joka kantaa nimeä ”Switch To Android”. Kyseinen sovellus on tehty helpottamaan iPhone-käyttäjien siirtymistä Googlen Android-käyttöjärjestelmään.

Sovellus on julkaistu maanantaina useilla markkinoilla, mutta Google ei ole siitä itse pitänyt mitään ääntä. Google lupaa sovelluksen avulla pystyttävän siirtämään turvallisesti tärkeät tiedot nopeasti ja langattomasti Android-puhelimeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google on aikaisemmin ylläpitänyt sivustoa, jossa on opastettu käyttäjiä siirtymään Android-puhelimeen, mutta uuden sovelluksen pitäisi helpottaa prosessia selvästi. Käyttäjät pystyvät siirtämään sovelluksella esimerkiksi kuvia, videoita, yhteistietoja tai kalenterimerkintöjä, joiden lisäksi Google ohjeistaa iMessagen sammuttamisessa sekä kuvien ja videoiden siirtämisestä iCloud-pilvipalvelusta.

Uuden sovelluksen avulla ei ole mahdollista kuitenkaan siirtää sovelluksia iOS-laitteesta Android-puhelimeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Googlen sovellus on julkaistu vasta vuosia Applen vastaavan sovelluksen jälkeen, jonka tavoitteena on ollut helpottaa siirtymistä Android-puhelimesta iOS-puhelimeen.

Switch To Android -sovelluksen pystyy asentamaan App Storesta tämän linkin takaa.

Lähde: Techcrunch.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google