RealmeYleinen

OnePlussan sisarbrändi kopioi härskisti Applelta – Euroopassa myyntiin saapuvasta Realme C55 -puhelimesta löytyy Dynamic Island

Realme C55

Apple julkisti viime vuonna iPhone 14 Pro -puhelimien yhteydessä uuden Dynamic Island -ominaisuuden, joka tekee näytön etukamerareiästä ohjelmistollisesti käytännöllisemmän. Android-valmistajat eivät ole vastaavaa tarjonneet, mutta nyt OnePlussan sisarbrändi on tehnyt härskin kopion.

Realme on julkistanut tällä viikolla uuden Realme C55 -älypuhelimen, jossa on Dynamic Islandia muistuttava Mini Capsule -ominaisuus. Mini Capsule tarjoaa etukamerareiän yhteydessä lisätietoja, kuten ilmoituksia alhaisesta akunvarauksesta, latauksen tilanteesta sekä datan kulutuksesta. Mini Capsule pystyy myös näyttämään otetut askeleet ja muutamia muita yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Realme C55:n Mini Capsule on kopio Applen Dynamic Islandista.

Realme C55 on itsessään edullisemman hintapisteen älypuhelin. Puhelimessa on suuri 6,72 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 90 hertsin virkistystaajuus sekä 680 nitin kirkkaus.

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G88 -järjestelmäpiiri, jossa yhteydet rajoittuvat korkeintaan 4G:hen. RAM-muistia on korkeintaan 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 256 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä on Googlen tuorein Android 13, jonka päällä hyrrää Realme UI 4.0 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kaksi kappaletta, jotka ovat 64 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera. Realme C55 -puhelimeen on saatu myös 5000 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata USB-C-liittimen kautta 33 watin teholla. Puhelimessa on lisäksi 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä NFC-tuki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin julkaistiin kahdessa väriversiossa, jotka ovat Rainy Night sekä Sunshower. Puhelimen 6 + 128 gigatavun version hinta on 2 499 000 Indonesian rupiaa, joka vastaa noin 154 euroa. Realme on myös vahvistanut tuovansa Realme C55 -puhelimen myyntiin Euroopassa pian, mutta tarkemmin ei ole vielä asiaa vahvistettu.


Lähde: Realme

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Mielestäni ilmoituspalkki on keksitty moniamonia vuosia sitten. Hienoa, että löytyy nykyään Applestakin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Realme