SamsungYleinen

Samsung julkisti Galaxy M14 5G -puhelimen Ukrainassa – tarjoaa jättimäisen akun reilulla 200 eurolla

Samsung Galaxy M14 5G

Samsung on julkistanut Ukrainan markkinoille uuden Galaxy M14 5G -puhelimen, joka on hieman muokattu versio aikaisemmin esitellystä Galaxy A14 5G -puhelimesta. Samsung tulee tuomaan puhelimen myyntiin todennäköisesti lähiviikkoina myös muilla markkina-alueilla.

Puhelimessa on suuri 6,6 tuuman kokoinen LCD-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa Samsungin itse kehittämä Exynos 1330 -järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimessa on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa on tuki myös muistikortille aina yhteen teratavuun asti.

Kameroita on laitteen takaosassa kolme kappaletta, joista tärkein on 50 megapikselin pääkamera f/1.8-aukolla. Lisäksi puhelimessa on 2 megapikselin makrokamera f/2.4-aukolla sekä 2 megapikselin syvyyskamera f/2.4-aukolla. Etuosaan on saatu 13 megapikselin tasoinen kamerasensori selfiekuvia ja videopuheluita varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan huimat 6000 milliampeerituntia, joka on laitteen yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Akkua ladataan korkeintaan 15 watin tehoisella pikalatauksella USB-C-liittimen kautta. Sormenjälkilukija on sijoitettu kylkeen virtapainikkeen yhteyteen.

Käyttöjärjestelmänä on heti tuoreeltaan Android 13, jonka päällä hyrrää Samsungin kehittämä One UI 5 Core -käyttöliittymä. Samsung on ilmoittanut puhelimen mitoiksi 166,8 x 77,2 x 9,4 millimetriä ja painoksi 206 grammaa. Galaxy M14 5G esiteltiin kolmessa väriversiossa, jotka ovat sininen, tummansininen sekä hopea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ukrainassa Samsung on ilmoittanut puhelimen tulevan myyntiin 64 gigatavun versiossa 8299 Ukrainan hryvnian hintaan ja 128 gigatavun versio maksaa 8999 hryvnia. Suoraan muunnettuna hinnat ovat 211 euroa sekä 229 euroa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung