GoogleYleinen

Evan Blass julkaisi kuvan Google Pixel 4 XL -puhelimesta ”Oh So Orange” -väriversiossa

Google Pixel 4 XL uudessa Oh So Orange -värissä / Kuva: Evan Blass

Vuodot Googlen tulevista Pixel 4 -malliston älypuhelimista käyvät tällä hetkellä kuumina, vaikka julkaisuun on vielä pari viikkoa aikaa. Tällä kertaa Evan Blass on julkaissut Twitterissä kuvan Pixel 4 XL -puhelimesta uudessa ja tyylikkäässä ”Oh So Orange” -väriversiossa.

Uusi oranssi väri on varsin vaalea ja osittain myös lähellä vaaleanpunaista. Oranssia löytyy ainoastaan puhelimen takaosan lasipinnasta ja Pixel 4 XL -puhelimen kyljet ovat kokonaisuudessaan mustat. Ainoa virkistävä yksityiskohta löytyy oikeasta kyljestä, jossa virtapainike on vaaleanpunainen. Aikaisemmin Pixel 4 on nähty mustassa väriversiossa ja Pixel 4 XL valkoisessa väriversiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo aikaisempien huhujen mukaan Pixel 4 ja Pixel 4 XL tulevat olemaan todellisia huippupuhelimia. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri ja näytössä on 90 hertsin virkistystaajuus. RAM-muistia pitäisi olla 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä on luonnollisesti uusin Android 10 ja Pixel 4 -puhelimien yksi erikoisuuksista on Motion Sense -tekniikka, joka antaa mahdollisuuden ohjata sovelluksia eleiden avulla koskettamatta näyttöä.

Virallisesti Google tulee uudet puhelimensa julkaisemaan 15. lokakuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Ja nyt Pixel 4- ja Pixel 4 XL -puhelimista tiedetään jo erittäin paljon, joten Googlella ei ole enää juurikaan paljastettavaa, ainakaan uusien puhelimien osalta.

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google