GoogleYleinen

Evan Blass julkaisi tuotekuvan Pixel 4 -puhelimesta

Google Pixel 4 -vuotokuva / Kuva: Evan Blass

Vuodot Google Pixel 4 -puhelimista jatkuvat ja tällä kertaa vuorossa on tunnetun vuotajan Evan Blassin Twitteriin lataama viralliselta vaikuttava tuotekuva Pixel 4 -puhelimesta. Virallisesti uudet Pixel 4- ja Pixel 4 XL -puhelimet tullaan julkaisemaan vasta kahden viikon päästä 15. lokakuuta.

Blassin julkaisemassa kuvassa on esillä Pixel 4 perinteisessä mustassa ”Just Black” -väriversiossa, joka on ulkoisesti pitkälti musta, mutta virkistävänä yksityiskohtana virtapainike on valkoinen. Kuvasta nähdään, että Pixel 4 tulee saamaan neliömäisen kameran, joka löytyy puhelimen vasemmasta yläreunasta. Googlen ”G-logo” löytyy myöskin takaosasta. Pixel 4:n etuosassa on näyttö, joka on viety alareunaan asti, mutta yläreunaan on jätetty selvästi paksumpi kaistale, jossa on tilaa erilaisille sensoreille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen mukaan Pixel 4 tulee olemaan todellinen huippupuhelin. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri ja näytössä on 90 hertsin virkistystaajuus. RAM-muistia pitäisi olla 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 gigatavua. Käyttöjärjestelmänä on luonnollisesti uusin Android 10 ja Pixel 4 -puhelimien yksi erikoisuuksista on Motion Sense -tekniikka, joka antaa mahdollisuuden ohjata sovelluksia eleiden avulla koskettamatta näyttöä.

Lähde: Evan Blass

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google