HuaweiYleinen

Julkaisemattoman Huawei Enjoy 10 -puhelimen kuvat ja tiedot paljastuivat

Huawei Enjoy 10 / Kuva: Evan Blass

Huawein tulevasta Enjoy 10 -puhelimesta on tänään vuotanut Kiinan televiranomaisen sekä tunnetun vuotajan Evan Blassin kautta tuoreita kuvia sekä teknisiä tietoja. TENAA paljastaa puhelimesta luonnollisesti kuvia sekä yksityiskohtaisia teknisiä tietoja. Evan Blass on taasen julkaissut puhelimesta tarkan kuvan ja samalla vahvisti puhelimen mallinimeämisen.

Kuvissa nähdään puhelin, jossa on näytössä etukameraa varten tehty reikä ja takaosassa on kaksoiskamera sekä salama. Kuvissa puhelin näyttää edullisemman hintaluokan älypuhelimelta, joka on selvästi liukuvärjätty. Blassin julkaisemassa tuotekuvassa puhelin on esillä sinivihreässä sekä punaisessa värissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TENAA:n mukaan Enjoy 10 tulee saamaan 6,39 tuuman kokoisen sekä HD+ -tasoisen näyttöpaneelin. Järjestelmäpiiriä TENAA ei luonnollisestikaan kerro, mutta todennäköisesti Huawei tulee hyödyntämään Kirin 710F -piiriä. Puhelimessa on myöskin 3900 milliampeeritunnin akku. Takaosan kaksoiskamera rakentuu 48 megapikselin pääkamerasta sekä 8 megapikselin toisesta kamerasta. Myöskin etuosan kameran tarkkuus on 8 megapikseliä.

Toistaiseksi ei ole varmuutta koska Huawei tulee uuden Enjoy 10 -puhelimensa julkaisemaan. Todennäköisesti puhelin tulee tarjolle ainoastaan Kiinan markkinoilla ja mahdollisesti globaalisti toisella mallinimellä.

Lähde: Tenaa, Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei