AndroidMotorolaYleinen

Evan Blass paljasti kuvan ja tietoja Motorola Moto G5S Plussasta

Motorola Moto G5S Plus

Laadukkaista mobiilivuodoista tunnettu Evan Blass (@evleaks) on julkaissut tällä kertaa VentureBeat.com -sivustolla kuvan ja uusia tietoja Motorolan tulevasta Moto G5S Plus -puhelimesta. Motorola tulee järjestämään 25. heinäkuuta lehdistötilaisuuden, jossa myös tämä nyt vuodettu uutuuspuhelin todennäköisesti julkaistaan, yhdessä Moto G5S -puhelimen kanssa.

Päivitetyt Moto G5S -puhelimet ovat varsin mielenkiintoinen ratkaisu, sillä Moto G5 ja Moto G5 Plus julkaistiin vasta alkuvuonna. Nyt ainakin Moto G5S Plus tulee Evan Blassin mukaan olemaan rakennettu entistä enemmän premium-materiaaleista sekä siinä on panostettu kameraan, muun muassa kaksoiskameran avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Moto G5S Plus tulee rakentumaan kokonaan alumiinista ja näytön koko kasvaa 5,5 tuumaan. Näytöllä tarkkuutta kerrotaan olevan 1080 x 1920 pikseliä. Teknisesti puhelimeen odotetaan Qualcommin Snapdragon 625 -järjestelmäpiiriä, jonka kaverina on korkeintaan 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa puhelimen yhdestä versiosta löytyy 64 gigatavua.

Tulevan puhelimen tärkein ominaisuus tulee olemaan kaksoistakakamera, joka rakentuu kahdesta 13 megapikselin kennosta, joista toinen on värillinen ja toinen mustavalkoinen. Kaksoiskameran ominaisuuksiin kerrotaan kuuluvan muun muassa bokeh-efekti. Etukamera on Blassin mukaan noussut 8 megapikseliin.

Lähde: VentureBeat

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android