FairphoneYleinen

Fairphone julkaisi täyslangattomat nappikuulokkeet – valmistettu kierrätetyistä materiaaleista

Hollantilainen älypuhelinvalmistaja esitteli uuden Fairphone 4 -älypuhelimen, mutta sen rinnalla julkaistiin kaikessa hiljaisuudessa myös uudet Fairphone TWS -kuulokkeet. Kyseessä ovat yhtiön ensimmäiset täyslangattomat nappikuulokkeet.

Kuulokkeet on valmistettu eettisesti tuotetuista materiaaleista sekä kierrätetyistä materiaaleista, kuten Fairphonen puhelimetkin. Fairphonen mukaan kuulokkeet ja latauskotelo sisältävät jopa 30 prosenttia kierrätettyä muovia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Fairphone on kertonut kuulokkeiden tarjoavan aktiivisen taustamelun vaimennuksen, Bluetooth 5.3 -yhteyden sekä A2DP-, HFP- ja AVRCP-profiilit. Kuulokkeet ovat myös IPX4-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät. Fairphone TWS -kuulokkeiden äänentoisto on 10 mm dynaamisien elementtien varassa ja kuulokkeissa on myös kaksi mikrofonia. Kuulokkeet osaavat myös tunnistaa korvissa olemisen ja Fairphone on laittanut niihin myös tuen kosketusohjaukselle.

Kuulokkeisiin on saatu mukaan 45 milliampeeritunnin kokoinen akku ja latauskotelossa on selvästi kookkaampi 500 milliampeeritunnin akku. Fairphone ei ole kertonut akunkestosta juurikaan, mutta lataus hoidetaan USB-C-liittimen kautta. Laturia ei luonnollisestikaan toimiteta kuulokkeiden mukana.

Fairphone TWS -kuulokkeet ovat saatavilla ainoastaan mustassa väriversiossa. Hintaa on 99,95 euroa ja toimitukset alkavat 1. marraskuuta.

Lähde: Fairphone

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Fairphone