AppleYleinen

Raportti: Apple Watch Series 7 -älykellojen toimitukset käynnistyvät lokakuun puolivälissä

Apple julkaisi jo syyskuun puolivälissä uudet Watch Series 7 -älykellot yhdessä iPhone 13 -puhelimien kanssa, mutta kellojen tarkasta saatavuudesta ei puhuttu mitään. Apple kertoi julkaisun yhteydessä kellojen olevan tulossa saataville ”myöhemmin tänä syksynä”, mutta nyt Apple-tiedoistaan tunnettu Jon Prosser on kertonut enemmän tietoja.

Jon Prosserin tiedot Applen julkaisuista sekä erityisesti aikatauluista ovat olleet varsin ristiriitaisia viime aikoina, joten kaikkia tietoja ei kannata ottaa täytenä totuutena. Prosser kertoo lähteisiinsä viitaten, että Apple tulee aloittamaan Watch Series 7 -älykellojen ennakkomyynnin jo ensi viikolla. Varsinaisesti toimituksien pitäisi kuitenkin käynnistyä lokakuun puolivälissä, eli todennäköisesti viikko ennakkomyynnin alkamisen jälkeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Applella on ollut haasteita Watch Series 7 -älykellojen valmistuksen kanssa, sillä tuotanto on viivästynyt muutamilla viikoilla. Uutuuskellot eivät olleet myöskään yhtä suuresti uudistetut, mitä alun perin odotettiin, joten Apple on saattanut muuttaa suunnitelmiaan kellon suhteen viimehetkillä. Kellojen yksi suurimmista uudistuksista on näyttö, joka on aikaisempaa suurempi ja siinä on pienemmät kehykset.

Apple ei ole vielä paljastanut Watch Series 7 -älykellojen tarkkaa hinnoittelua Suomessa. Hinnat alkavat Yhdysvalloissa 399 dollarista.

Lähde: Frontpagetech.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple