HonorYleinen

Huhu: Honorilta on lupa odottaa taittuvanäyttöistä Magic X -puhelinta vielä tämän vuoden aikana

Huaweista irtautunut Honor on panostamassa vahvasti myös huippuluokan tuotekategoriaan, vaikka aikaisemmin Honor tunnettiinkin vain keskihintaluokan brändinä. Honor on julkaissut jo Magic 3 -sarjan lippulaivapuhelimet, mutta nähtävästi tavoitteet ovat vieläkin korkeammalla. Nyt yhtiöltä huhutaan uutta Magic X -puhelinta.

Uuden huhun mukaan Honor Magic X olisi taittuvanäyttöinen älypuhelin, jonka julkaisua on lupa odottaa vielä tämän vuoden aikana. Vuotajan mukaan Magic X olisi pitkälti samanlainen puhelin kuin Huawein jo julkaisema Mate X2, jos tarkastellaan pelkkää muotoilua. Toistaiseksi puhelimen teknisistä tiedoista ei ole vielä mitään tietoa, mutta Honorin odotetaan tarjoavan puhelimessa joitakin erikoisia ominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien raporttien mukaan Honorin ensimmäisen taittuvanäyttöisen puhelimen näytön toimittajana olisi kiinalaiset BOE ja Visionox. Lisäksi taittuvan näytön on odotettu olevan kooltaan noin 8 tuumaa ja ulkopuolella olisi normaalimpi 6,5 tuuman kokoinen näyttöpaneeli. Toistaiseksi tiedot Honorin taittuvanäyttöisestä Magic X -puhelimesta kannattaa ottaa varauksella vastaan, sillä mitään muuta konkreettista tietoa ei laitteesta ole olemassa.

Todennäköisesti Honorin ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin julkaistaan aluksi Kiinassa, sillä Honor ei ole vielä aloittanut globaalien markkinoiden valloitustaan. Yhtiöltä on odotettu loppuvuoden aikana Euroopassa myyntiin kuitenkin Honor 50- ja Honor 50 Lite -puhelimia, jotka olisivat ensimmäiset uuden Honorin laitteet. Honor esitteli globaalisti myös Magic 3 -puhelimet, mutta niiden saatavuudesta ei ole kerrottu vielä yhtään mitään.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor