FairphoneYleinen

Fairphone nimitti Reinier Hendriksin uudeksi toimitusjohtajaksi

Fairphone 5 on yhtiön uusin puhelinmalli.

Hollantilainen eettisiä älypuhelimia valmistava Fairphone on nimittänyt uuden toimitusjohtajan. Viime syksynä pitkäaikainen toimitusjohtaja Eva Gouwens luopui tehtävästä henkilökohtaisista syistä. Tänään Fairphone on ilmoittanut nimittäneensä Reinier Hendriksin uudeksi toimitusjohtajaksi.

Reinier on tehnyt yli 20-vuotisen uran televiestintä-, teknologia- ja finanssipalvelualalla, ja hän tuo yhtiöön valtavasti kokemusta sekä voimakkaan sitoutumisen oikeudenmukaisuuteen ja vastuullisuuteen. Hän on ihanteellinen valinta johtamaan Fairphonen seuraavaan kasvuvaiheeseen. Reinier on toiminut monenlaisissa johtotehtävissä eri alojen johtavissa yrityksissä, kuten Vodafonella ja KPN:llä, mikä osoittaa hänen kykynsä toimia menestyksekkäästi kilpailluilla kansainvälisillä markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edellisessä tehtävässään LeasePlan Corporationin toimitusjohtajana Reinier valvoi organisaation nopeaa laajentumista, jossa erityisenä painopisteenä oli siirtyminen sähköajoneuvoihin. Tämä kokemus korostaa hänen strategista visiotaan ja valmiuttaan ohjata Fairphonea uudessa kasvuvaiheessa.

Reinier tulee Fairphonelle käänteentekevänä vuonna, jona yhtiö juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan eettisten innovaatioiden saralla. Lisäksi kuluneena vuonna eteenpäin katsovat sijoittajat sijoittivat yhtiöön huomattavan 49 miljoonan euron summan. Rahoituksen ansiosta Fairphone pystyy kiihdyttämään kasvuaan keskittyen samalla ydintavoitteeseensa: reilumman elektroniikan edistämiseen kaikkialla maailmassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Fairphonen hallituksen puheenjohtaja Eelco Blok kertoo luottavansa nimitykseen: ”Toivotamme Reinierin lämpimästi tervetulleeksi Fairphonelle yhtiön uutena toimitusjohtajana. Uskomme vahvasti, että hänellä on kokemusta ja määrätietoisuutta, joita tarvitaan Fairphonen kasvattamiseksi vakaaksi ja kukoistavaksi yritykseksi. Reinierin kansainvälisen osaamisen ja kaupallisen näkemyksen avulla Fairphone jatkaa koko toimialan uudistamista ja kehittämistä entistä avoimemmaksi, reilummaksi ja vastuullisemmaksi.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Reinier Hendriks kommentoi uutta rooliaan seuraavasti: ”On kunnia tulla valituksi yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi. Fairphonella on teknologia-alalla ainutlaatuinen maine, ja yhtiö on osoittanut, että muutos todella on meistä kiinni. Työssäni Fairphonen loistavan tiimin kanssa keskityn laajentamaan vaikutustamme ja vaikuttavuuttamme entisestään edistämällä kuluttajavetoista kasvua ja rakentamalla kestävää ja tulevaisuuteen valmista organisaatiota.”

Fairphonen talousjohtaja ja väliaikainen toimitusjohtaja Noud Tillemans lähtee Fairphonelta kohti uusia haasteita ja mahdollisuuksia.

Fairphonen uusi toimitusjohtaja Reinier Hendriks.

Lähde: Fairphonen tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Fairphone