SamsungYleinen

Galaxy Z Flip on todennäköisesti Samsungin seuraavan taittuvanäyttöisen puhelimen virallinen mallinimi

Vuotokuvassa ”Galaxy Bloom”, eli Galaxy Z Flip.

Samsung tulee julkaisemaan helmikuussa useita erittäin mielenkiintoisia uutuuspuhelimia. Yhtiö on jo vahvistanut järjestävänsä Unpacked 2020 -tapahtuman 11. helmikuuta, jolloin julkaistaan todennäköisesti Galaxy S20 -malliston puhelimet sekä uusi taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin. Tuorein vuoto saattaa vahvistaa tulevan puhelimen virallisen mallinimeämisen.

Galaxy Fold oli Samsungin ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin ja nyt luvassa pitäisi olla järjestyksessään toinen globaalisti saataville tuleva taittuvanäyttöinen puhelin. Huhuissa puhelinta on kutsuttu usealla eri nimellä, joita ovat olleet muun muassa Galaxy Fold 2 sekä Galaxy Bloom. Kumpikaan edellä mainituista nimistä ei kuitenkaan tule todennäköisesti olemaan laitteen virallinen mallinimi, sillä tuorein huhu vihjaa puhelimen nimen olevan Galaxy Z Flip.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Paljastunut mallinimi on selvästi Galaxy Foldia sekavampi, mutta todennäköisesti Samsung on halunnut tehdä selvän eron kahden erilaisen taittuvanäyttöisen ratkaisun välillä. Galaxy Foldissa on suurempi tablettimainen näyttöpaneeli, kun taasen Galaxy Z Flip -mallissa on pienempi simpukkapuhelimen kaltaisesti taittuva näyttö.

Aikaisempien tietojen mukaan Samsung tulisi luottamaan Galaxy Z Flip -mallissa viime vuoden huippupuhelimissa nähtyihin teknisiin ratkaisuihin. Tehoista pitäisi vastata Snapdragon 855 -järjestelmäpiirin ja etukameran tarkkuus on todennäköisesti 10 megapikseliä. Huhujen mukaan puhelimen hinnoittelun pitäisi asettua selvästi Galaxy Fold -puhelimen 2100 euron hintalapun alapuolelle.

Lähde: Twitter (Ice universe)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung