Black FridayGiganttiYleinen

Gigantin Black Friday -tarjoukset saataville kello 10.00 – tässä ovat parhaat poiminnat älypuhelimista, tableteista, älykelloista ja kuulokkeista

Kuva: Gigantti

Gigantti on julkaissut Black Friday -kampanjansa tarjoukset ja niiden myynti alkaa torstaina 17. marraskuuta kello 10.00. Tarjoukset ovat aluksi saatavilla torstaina ja perjantain ajan vain Gigantin klubilaisille netissä ja myymälöissä.

Black Friday -tarjoukset ovat voimassa Gigantissa kunnes erä loppuu tai viimeistään 28. marraskuuta. Tarjoustuotteita myydään vain 1 kappale per asiakas. Olemme tässä artikkelissa listanneen Gigantin valikoimista parhaimmat tarjoukset älypuhelimista, kuulokkeista, tableteista sekä älykelloista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimien osalta Gigantilla on muutamia mielenkiintoisia tarjouksia, sillä esimerkiksi uusimmista iPhone 14 -sarjan puhelimista saa nyt 100 euroa pois. Asuksen valikoimasta tarjoukseen on saatu Zenfone 9- ja ROG Phone 6 -puhelimia, jotka edustavat yhtiön uusimpia laitteita. Gigantti antaa alennusta myös eettisesti valmistetusta Fairphone 4 -puhelimesta.

Nokia-puhelimista tarjoukseen on saatu HMD Globalin uusimmat 5G-mallit. Nokia G60 5G maksaa 249 euroa ja Nokia X30 5G -puhelimesta saa 100 euron alennuksen. Motorolalta alennukseen ei ole saatu uusimpia malleja, mutta esimerkiksi Moto G62 5G tarjoaa 199 eurolla mielenkiintoista tekniikkaa. Samsungin puhelimista kiinnostava tarjous on taittuvanäyttöinen Galaxy Z Flip 3, jonka voi saada nyt 599 euron hinnalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sonyn puhelimista Xperia 10 IV -puhelin 299 euron hinnalla on selvästi parempi ostos kuin 499 euron suositushinnalla. Xiaomin puhelimista 399 euron hinnalla Xiaomi 12T on kiinnostava vaihtoehto, sillä hinnasta on saatu 200 euroa pois.

Myös muita kiinnostavia puhelintarjouksia löytyy, ja niitä on listattuna alapuolella.

Älypuhelimet:

Tabletteja on saatu myös tarjoukseen kohtuullisesti, mutta Gigantti on alentanut ainoastaan Samsungin ja Lenovon tablettien hintoja. Samsungilta alennukseen on saatu Galaxy Tab S8 -sarjan huippulaitteita, ja nyt hinnat alkavat vain 499 eurosta. Lisäksi alennuksessa on hyvin edullinen Galaxy Tab A8 edullisimmillaan 149 euron hinnalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lenovon tableteista on laitettu alennukseen keskihintaisia laitteita. Alennukset ovat kuitenkin suhteellisen maltillisia. Alapuolella on listattuna Gigantin tarjoukset tablettien osalta.

Tabletit:

Älykelloista on myös pitkä lista erilaisia alennuksia, joista olemme listanneet vain mielenkiintoisimmat. Applen vanhemman sukupolven älykelloista saa satasen tai muutaman kympin alennuksia. Huawein valikoimasta alennukseen on päätynyt 49 euron hintainen Huawei Band 7 sekä 99 euron hintainen Watch Fit 2.

Samsungin älykellojen osalta alennuksessa on viime vuoden Galaxy Watch 4 -sarjan kelloja, mutta myös tämän vuoden Galaxy Watch 5 -älykelloja. Alennukset ovat muutaman kympin arvoisia, mutta ei merkittävän suuria. Suunto 7 -kellon saa 199 euron hinnalla, joka on merkittävä alennus verrattuna 479 euron lähtöhintaan.

Alapuolella on listattuna älykellojen parhaimpia tarjouksia.

Älykellot:

Black Friday -kampanjan aikana tarjoukseen on saatu melko pieni kattaus mielenkiintoisia kuuloketarjouksia, eikä suurin osa tarjouksista ole edes kovinkaan erikoisia. Alapuolella on kuitenkin listattuna parhaimmat kuuloketarjoukset.

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday