LenovoYleinen

Lenovon Tab Extreme -tabletti paljastui Googlen toimesta – sisuksissa MediaTekin huippupiiri

Lenovo Tab Extreme

Lenovolta on tulossa jossain kohtaa uusi Lenovo Tab Extreme -tabletti. Asia on käynyt ilmi Google Play Console -tietokannan kautta vuotaneista tiedoista. Google tarjoaa kehittäjäkonsolin kautta kehittäjille työkaluja muun muassa sovellusten suorituskyvyn seurantaan.

Palvelun tietojen mukaan Lenovo Tab Extreme nimellä tunnettava tabletti olisi varustettu MediaTekin MT8798Z-järjestelmäpiirillä, joka tunnetaan paremmin nimellä MediaTek Dimensity 9000. Järjestelmäpiiri on valmistettu 4 nanometrin prosessilla ja järjestelmäpiirin grafiikkasuorittimena toimii Mali G710. Kyseessä on huippuluokan järjestelmäpiiri, jonka MediaTek on julkaissut vuoden 2021 lopulla. Tabletista löytyy RAM-muistia 8 gigatavua. Tallennustilan määrää listauksesta ei selviä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lenovo Tab Extreme -tabletin näytön resoluutio on listauksen mukaan 3k tasoa, eli 3000 x 1876 pikseliä ja pikseleitä tuumaa kohden löytyy 320. Tabletista voisi näillä spekseillä löytyä siis 11 tuuman näyttö.

Listauksesta ilmenevän kuvan mukaan tabletti muistuttaa Lenovon aiempaa Tab P12 Pro -tablettia. Tabletissa on ohuet symmetriset reunat ja etukamera on sijoitettu tabletin pitkälle sivulle, joka helpottaa tabletin käyttöä esimerkiksi videopuheluissa. Virtapainike on yläreunassa ja äänenvoimakkuus painikkeet tabletin oikeassa kyljessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Palvelusta on paljastunut tulevan tabletin mallinumero ”TB570FU”. Tabletti on varustettu uusimmalla Android 13 -käyttöjärjestelmällä. Tällä hetkellä ei ole tietoa milloin Lenovo olisi julkaisemassa nyt vuodossa nähtyä tablettia. Julkaisu tapahtuu todennäköisesti ensi vuoden puolella.

Lähde: 9To5Google

Kommentoi

Lisää aiheesta:Lenovo