Singles’ DayYleinen

Gigantti aloittaa Singles’ Day -tarjouksien myynnin kello 10 – Tässä ovat parhaimmat poiminnat puhelimista, tableteista, älykelloista ja kuulokkeista

Useat jälleenmyyjät aloittavat Singles’ Day -kampanjoitaan jo nyt, vaikka päivää vietetään vasta lauantaina 11.11. Kyseessä on suurimpiin alennuspäiviin lukeutuva kampanjapäivä, jota seuraa parin viikon päästä Black Friday.

Gigantilla on tarjousvalikoimassaan muutamia mielenkiintoisia tuotteita. Olemme tässä artikkelissa listanneet parhaat tarjoukset puhelimista, tableteista, kuulokkeista sekä älykelloista. On kuitenkin hyvä huomata, että monia nyt Singles’ Day -alennuksiksi Gigantin toimesta nostettuja tuotteita on jo aikaisemminkin myyty samoilla hinnoilla. Tuotteen hintakehitykseen kannattaa siis tutustua laajemminkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Singles’ Day -tarjoukset ovat Gigantilla voimassa 10. marraskuuta kello 10.00 alkaen ja päättyvät 11. marraskuuta.

Puhelimien osalta tarjolla lukuisia laitteita esimerkiksi Samsungilta, Motorolalta sekä Honorilta. Samsungilta tarjoukseen on saatu uusimmat lippulaivapuhelimet Galaxy S23 -sarjasta sekä taittuvat Galaxy Z -puhelimet. Vastaavia tarjouksia on nähty aikaisemminkin, joten ne eivät ole millään tavalla uusia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolalta tarjouksessa on Moto G53 5G, jonka hinta on tippunut 129 euroon normaalin 259 euron sijasta. Honorilta alennuksessa on uusimmat puhelimet, mutta vastaavat alennukset on nähty aikaisemminkin.

Gigantti on yksi harvoista, joka myy edelleen Xiaomin laitteita Suomessa, joista on myös muutamia alennuksia. Emme kuitenkaan listaa Xiaomin laitteita alennuspäivinä, sillä Xiaomi jatkaa toimintaansa avoimesti Venäjällä Ukrainan sodasta huolimatta. Lisätietoja päätöksestä voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tablettien osalta alennuksessa on myös Samsungin useita tabletteja, mutta päätarjouksessa on Lenovon edullinen tabletti. Älykelloista on saatu myös pieniä tarjouksia ja kuulokkeista samaten.

Alapuolella on listattuna Gigantin sivuilta löytyviä Singles’ Day -tarjouksia. Korostettuna on tarjouksien kohokohdat, joiden myynti alkaa kello 10.

Älypuhelimet:

Tabletit:

Älykellot:

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Singles’ Day