SonyYleinen

Gigantti paljasti Sony Xperia 1 II -puhelimen hinnoittelun Suomessa – ennakkomyynti alkaa 1. kesäkuuta

Sony Xperia 1 II -puhelin Gigantin sivuilla.

Sony ilmoitti eilen, että yhtiön tuore keskihintaluokkaan sijoittuva Xperia 10 II -puhelin tulee saataville Suomessa 10. kesäkuuta alkaen. Toistaiseksi Sony on ollut hiljaa huippuluokan Xperia 1 II -puhelimen saatavuudesta, mutta nyt Gigantti on paljastanut laitteen saatavuuden ja hinnoittelun Suomen markkinoilla.

Gigantin mukaan Xperia 1 II on tulossa ennakkotilattavaksi 1. kesäkuuta alkaen ja hintaa sillä on 1199 euroa. Tarjolla ovat väriversiot musta sekä purppura, joiden on kerrottu tulevan varastoon 16. kesäkuuta 2020. On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että Sony ei ole itse vielä vahvistanut Xperia 1 II -puhelimen tarkkaa saatavuutta Suomen markkinoilla, joten Gigantin ilmoittamat päivämäärät saattavat vielä muuttua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudessa Xperia 1 II -puhelimessa on muun muassa suuri 6,5 tuuman 4K-näyttöpaneeli, jossa on 20:9-kuvasuhde sekä integroitu sormenjälkilukija. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Xperia 1 II on varusteltuna luonnollisesti myös 5G-yhteyksillä. Kameroita laitteen takaosasta löytyy neljä, jotka ovat 12 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin telekamera, 12 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 3D iToF-sensori. Lisätietoja Xperia 1 II -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta kattavasta artikkelista.

Lähde: Gigantti

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. 1200€ puhelimesta 🤣 Alle viidensafan pitää hinta olla, jotta ostos olisi jollain lailla järkevä.

  2. Xperia 10

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sony