GoogleYleinen

Google esittelee useita uudistuksia Google I/O -tapahtumassa kello 20.00 – Katso suorana täältä, jos jaksat

Vaikka Google julkisti jo viikko sitten uusimman Pixel 8a -puhelimensa, niin tämän päivän Google I/O -kehittäjätapahtuman avaukseen on jätetty monia mielenkiintoisia uudistuksia esiteltäväksi.

Tapahtuma alkaa kello 20.00 Suomen aikaa, ja sitä voi seurata suorana artikkelin alareunassa olevan YouTube-upotuksen kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuuden aikana nähdään esimerkiksi Googlen uusimman Android 15 -käyttöjärjestelmän kehityssuunnat, ja ominaisuudet, jotka tulevat yleisesti saataville syksyllä. Uusi Android 15 on jo beetavaiheessa, mutta tänään Googlen odotetaan esittelevän muutamia uusia ominaisuuksia.

Samalla Google varmasti kertoo lisätietoja Geministä, eli AI-tekoälymallista. Tietysti Google voi myös vilauttaa tulevia Pixel-laitteita, joita odotetaan useita vielä tämän vuoden aikana. Huhuissa on pyörinyt muun muassa uusi taittuvanäyttöinen Pixel 9 Pro Fold muiden Pixel 9 -sarjan puhelimien rinnalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aiheina voi olla myös Wear OS 5 -käyttöjärjestelmä älykelloille sekä Googlen oma Pixel Watch 3 -älykello.

Tilaisuutta voi seurata alapuolella olevan upotuksen kautta. Jos et kuitenkaan jaksa seurata tilaisuutta, niin jälkikäteen kohokohdat löytyvät uutisoituna SuomiMobiilin etusivulta. 🙂

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google