Google esitteli vihdoin Android Wear 2.0 -käyttöjärjestelmän – nämä kellot saavat sen päivityksenä

2

Android Wear 2.0, Kuva: Google

Google on vihdoin esitellyt päivitetyn version Android-käyttöjärjestelmästään älykelloille ja samalla LG on julkaissut kaksi uutta älykelloa. Uudet LG Watch Style ja Watch Sport -älykelloissa on luonnollisesti Googlen uusi Android Wear 2.0 -käyttöjärjestelmä.

Android Wear 2.0 on suuri päivitys Googlen omalle älykelloalustalle, sillä se muun muassa vähentää kellon riippuvuutta puhelimesta. Näkyvimmät uudistukset koskevat kuitenkin käyttöliittymää, joka on saanut suuria muutoksia. Nyt Android-älykellot saavat myös oman Google Play -sovelluskaupan, josta voi asentaa sovelluksia suoraan kellosta. Muita Android Wear 2.0:n uusia ominaisuuksia ovat muun maussa Android Pay ja Google Assistant.

Google kertoo, että myös osa vanhemmista Android Wear -kelloista tulevat päivittymään uuteen Android Wear 2.0 -versioon. Päivitys on tulossa saataville tulevien viikkojen aikana, mutta jotkin Android Wear 2.0:n uusista ominaisuuksista ei tule kaikille kelloille uudemman tekniikan puutteen vuoksi. Google listaa sivuillansa älykellot, jotka tulevat päivittymään: ASUS ZenWatch 2 ja 3, Casio Smart Outdoor Watch, Casio PRO TREK Smart, Fossil Q Founder, Fossil Q Marshal, Fossil Q Wander, Huawei Watch, LG Watch R, LG Watch Urbane ja LTE, Michael Kors Access -älykellot, toisen sukupolven Moto 360, Moto 360 for Women, Moto 360 Sport, New Balance RunIQ, Nixon Mission ja Polar M600 ja TAG Heuer Connected.

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: