FitbitYleinen

Google julkaisi Fitbit Charge 5 -aktiivisuusrannekkeen – tarjoaa 179,95 eurolla AMOLED-näytön, 7 päivän akunkeston ja GPS-paikannuksen

Googlen omistuksessa oleva Fitbit on tänään julkaissut uuden Charge 5 -aktiivisuusrannekkeensa, joka tarjoaa paljon ominaisuuksia pienessä koossa. Kyseessä on seuraaja viime vuoden Fitbit Charge 4 -aktiivisuusrannekkeelle ja nyt Google on vienyt joitakin ominaisuuksia vieläkin pidemmälle.

Fitbitin mukaan Charge 5 auttaa pysymään ajan tasalla kunnosta, stressitasosta, sydänterveydestä, unenlaadusta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Laitteessa on myös entistä sulavampi muotoilu, kirkkaampi kosketusnäyttö ja jopa seitsemän päivän mittainen akunkesto.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuusversio on kymmenen prosenttia edeltäjäänsä ohuempi ja Fitbit Charge 5 on aerodynaamisesti muotoiltu. Laitteessa on myös uudistetut AMOLED-värinäyttö, jonka ansiosta se on ensimmäinen Fitbitin aktiivisuusranneke, jossa on myöskin Always-on-Display-toiminto. Näyttö on myös kaksi kertaa kirkkaampi kuin aiemmassa Charge-tuoteperheen rannekkeessa.

Charge 5 tarjoaa sisäänrakennetun GPS-yhteyden, 20 harjoitustilaa eri liikuntalajeille, automaattisen harjoituksen tunnistuksen ja arvion maksimaalisesta hapenottokyvystä (V02 max). Premium-tilaus sisältää lisäksi yli 200 harjoitusta sertifioiduilta kouluttajilta ja suosituilta brändeiltä sekä uusia, energiatehokkaita LES MILLS -harjoituksia.

Fitbit Charge 5 on brändin ensimmäinen aktiivisuusranneke, joka sisältää stressinhallintaan tarkoitetun EDA-sensorin. Sensori mittaa kehon reagointia stressiin sormien pintakosteuden pienistä muutoksista. Vastaava EDA-sensori nähtiin jo viime syksynä Fitbit Sense -älykellossa. Charge 5:n mukana Fitbitin sovelluksesta löytyy myös Stress Management Score -stressinhallintalukema, joka auttaa aamulla näkemään onko rannekkeen käyttäjä valmiina lisähaasteisiin vai tarvitseeko hän palautumista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aktiivisuusranneke seuraa sykettä jatkuvasti ja ilmoittaa, kun käyttäjä on henkilökohtaisten viitealueidensa ylä- tai alapuolella. Laite osaa myös mitata hengitysnopeutta, ihon lämpötilan vaihteluja ja veren happipitoisuutta (SpO2). Fitbit Charge 5 tukee lisäksi EKG-ominaisuutta, mutta se ei ole käytettävissä vielä Suomessa.

Uusi Fitbit Charge 5 on saatavilla Suomessa 179,95 euron hintaan, johon sisältyy Premium-jäsenpalvelun kuuden kuukauden maksuton kokeilujakso uusille käyttäjille. Aktiivisuusranneke on tilattavissa ennakkoon jo tänään 25. elokuuta Fitbit.com-sivustolta ja valikoiduilla jälleenmyyjillä. Suomessa jälleenmyyjiä ovat Gigantti, Power ja XXL.

Lähde: Fitbitin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Toimiikohan jo yhdessä Huawein Honorin kanssa? 🤔 oli iso pettymys tajuta että Honor 8 ei ole yhteensopiva 😭

Kommentoi

Lisää aiheesta:Fitbit