AppleYleinen

Vuoto saattoi paljastaa iPhone 13 -puhelimien myynnin alkavan 17. syyskuuta, AirPods 3 -kuulokkeet tulevat myyntiin kaksi viikkoa myöhemmin

Jäljitelmiä iPhone 13 -malliston puhelimista.

Viime vuonna Apple julkaisi poikkeuksellisesti iPhone 12 -puhelimet lokakuussa ja puhelimet saapuivat tilattavaksi kahdessa erässä. Aluksi lokakuun puolivälissä tilattavissa olivat iPhone 12 ja iPhone 12 Pro, kun myöhemmin marraskuussa myyntiin saapuivat iPhone 12 Pro Max ja iPhone 12 mini. Tänä vuonna iPhone 13 -puhelimien julkaisua on odotettu aikaisemmin ja mahdollisesti kaikki mallit tulevat tarjolle samaan aikaan.

Uudet tiedot ovat peräisin kiinalaiselta jälleenmyyjältä, jonka listaamien tietojen mukaan kaikki neljä iPhone 13 -mallia olisivat tulossa myyntiin perjantaina 17. syyskuuta. Tiedot ovat ainoastaan Kiinan markkinoille, joka on yleisesti Applen ensimmäisen aallon maissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samainen listaus on paljastanut, että Apple tulee tuomaan hieman myöhemmin saataville uudet täyslangattomat AirPods 3 -kuulokkeet. AirPods 3 -kuulokkeiden myynnin pitäisi alkaa kaksi viikkoa iPhone 13 -puhelimien jälkeen, eli 30. syyskuuta. Myynnillä tarkoitetaan niin puhelimien kuin kuulokkeiden kanssa ennakkomyyntiä, sillä yleisesti Apple on pitänyt lyhyen ennakkomyynnin ennen toimituksien alkamista.

On kuitenkin hyvä huomata, että Kiinasta peräisin olevat tiedot saattavat olla virheellisiä tai jopa huijausta. Monet raportit ovat pitäneet Applen uusien iPhone 13 -puhelimien julkaisua mahdollisena syyskuun puolivälissä, joten suurella todennäköisyydellä puhelimia nähdään jo muutaman viikon päästä. Applelta odotetaan neljää puhelinta, jotka olisivat iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro ja iPhone 13 Pro Max.

Todennäköisesti lähiaikoina Apple tulee vahvistamaan julkaisutilaisuuden, jos puhelimet julkaistaan syyskuun puolivälissä.

Lähde: Macromors.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple