GoogleYleinen

Google julkisti huippuluokan Pixel Buds Pro -kuulokkeet – premium-laatua 219 eurolla

Google Pixel Buds Pro

Google julkaisi Pixel 6a -puhelimen rinnalla myös uudet huippuluokan Pixel Buds Pro -kuulokkeet, jotka tarjoavat omassa kategoriassaan Googlen mukaan premium-laatua. Kyseessä ovat tähän mennessä Googlen kehittyneimmät Pixel-sarjan täyslangattomat nappikuulokkeet, joiden hinta on 219 euroa.

Uutuuskuulokkeet tukevat ensimmäistä kertaa aktiivista taustamelun vaimennusta. Google hyödyntää kuulokkeissa mukautettua 6-ytimistä ääniprosessoria ja kuulokkeissa on mukautettuja algoritmeja melun vaimentamiseksi. Tuettuna on myös Silent Seal -ominaisuus, jonka avulla Pixel Buds Pro -kuulokkeet sopeutuvat korvien muotoon ja maksimoi samalla melunvaimennuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel Buds Pro -kuulokkeissa käytetään 11 millimetrin dynaamisia elementtejä, jotka takaavat hyvän äänenlaadun. Volume EQ:n pystyy virittämään äänen automaattisesti äänenvoimakkuuden tason perusteella. 5-kaistaisen taajuuskorjaimen avulla käyttäjät pystyvät säätämään ääntään mielensä mukaisesti.

Google on tuonut kuulokkeisiin myös läpikuuluvuustilan, joka löytyy nykyisin lähes kaikista kuulokkeista, joissa on vastamelun vaimennus. Sen avulla pystyy olemaan hereillä myös ympäröivästä maailmasta, jolloin äänet tulevat selkeämmin esille. Google on laittanut kuulokkeisiin myös paineanturit, joiden avulla mitataan aktiivisesti painetta korvien sisällä. Googlen mukaan tämän avulla pystytään lievittämään painetta ja kuulokkeet tuntuvat korvissa paremmalta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeille on tulossa myöhemmin tänä vuonna myös päivitys, joka mahdollistaa tuen tilaäänelle (spatial audio). Käyttäjät pystyvät sen jälkeen kokemaan tilaäänitehosteen katsoessaan sitä tukevia sisältöjä yhteensopivilla Pixel-älypuhelimilla. Pixel Buds Pro -kuulokkeet ovat myös roiskevedenkestävät, sillä latauskotelo on IPX2-sertifioitu ja kuulokkeet ovat IPX4-sertifioidut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto kuulokkeissa on 7 tuntia aktiivisen melunvaimennuksen ollessa käytössä sekä 11 tuntia perustilassa. Latauskotelosta riittää lisää virtaa 20 tunniksi melunvaimennuksen kanssa ja 31 tunniksi ilman melunvaimennusta. Google on laittanut latauskoteloon mukaan tuen langattomalle lataukselle. Lisäksi sitä voidaan ladata USB-C-liittimen kautta.

Pixel Buds Pro -kuulokkeet ovat saatavilla neljässä värissä, jotka ovat Coral, Lemongrass, Fog sekä Charcoal. Myynti alkaa valituilla markkinoilla 21. heinäkuuta.

Lähde: Google

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google